StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:04-10-2018
Bijgewerkt op:04-10-2018 09:43

Gezocht: vrijwilligers voor Mama Lokaal Montfoort

Bron: Jessica Kraan
  

Coördinator Mama Lokaal Montfoort gezocht
Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en wil een positieve opvoedomgeving creëren door ouders te verbinden en te inspireren. Tevens wil Ouders Lokaal gezinnen versterken door ouders met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het grootbrengen van kinderen nog leuker maken door elkaar te inspireren en te ondersteunen, zodat we elkaar kunnen versterken en kunnen ontplooien/groeien. Ons doel:
• Ouders verbinden, informeren, inspireren en ondersteunen bij opvoedingsvragen
• Ouders/gezinnen versterken 
• Opvoedingsklimaat verbeteren
• Netwerk van het gezin uitbreiden
 
Wat doe je als vrijwilliger coördinator van het Mama Lokaal...
Ontmoeten, informeren, inspireren en verbinden…. dát zijn de leuke activiteiten waar jij als vrijwilliger een steentje aan kunt bijdragen. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers mag je (aanstaande) ouders op een laagdrempelige en gezellige manier op weg helpen door elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen uit te wisselen tijdens het Mama Lokaal. 
 
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om Mama Lokaal Montfoort te coördineren. Dit doe je met een team van drie moeders, gewoon, omdat dat veel leuker is en je op die manier kan rouleren en je samen flexibel bent. Mama Lokaal Montfoort vindt vanaf november a.s. elke vrijdagochtend plaats van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent dan aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder bedenk je met elkaar leuke activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal. Als vrijwilliger bij Ouders Lokaal ben je natuurlijk zelf ook ouder en mag je je kind(eren) meenemen. Verder vinden wij het belangrijk dat je integer, gastvrij en enthousiast bent en energie krijgt van het helpen van anderen.
 
Ons Aanbod
Ouders Lokaal biedt je een uitdagende plek waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid geniet. Uiteraard krijg je ook de begeleiding die je nodig hebt om het succes van Mama Lokaal Montfoort voort te zetten en om jezelf te ontwikkelen. Je wordt verwelkomd in een enthousiast team van vrijwilligers van Ouders Lokaal.  Heb je interesse? Dan zien wij jouw reactie met een gerichte motivatie graag tegemoet. Deze kun je mailen naar: montfoort@ouderslokaal.nl.
 
Agenda Mama Lokaal oktober
5 oktober: Nationale Ouderendag dus we gaan knutselen voor opa/oma 
19 oktober: Actief voorlezen

Wat is Ouders Lokaal?
We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Ervaringen delen en Inspiratie bij al die uitdagingen is dan ook best fijn en handig.
Ouders Lokaal erkent dit en is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Ouders Lokaal hoopt dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente Montfoort.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024