StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:29-08-2018
Bijgewerkt op:29-08-2018 11:59

Reconstructie M.A. Reinaldaweg duurt tot en met 7 september

Bron: gemeente Montfoort
    

De werkzaamheden aan de M.A. Reinaldaweg tussen Linschoten en Montfoort lopen een week uit. De M.A. Reinaldaweg blijft tot en met 7 september afgesloten voor doorgaand verkeer. Door een aantal tegenvallers in de laatste fase van de uitvoering, heeft aannemer KWS een week langer nodig om de reconstructie van de provinciale N204 af te ronden.

Sinds 14 juli is aannemer KWS in opdracht van de provincie Utrecht met man en macht bezig met groot onderhoud en wegaanpassingen aan de M.A. Reinaldaweg (N204) tussen de A12 en de rotonde IJsselveld. De weg tussen de A12 en de rotonde Laan van Rapijnen is klaar en de nieuwe rotonde bij de G. van der Valk Boumanstraat is open voor verkeer. De laatste werkzaamheden vinden plaatsen tussen de nieuwe rotonde bij de Van der Valk Boumanstraat en de rotonde IJsselveld. Op dat traject zijn er een aantal tegenvallers. Daardoor heeft KWS meer tijd nodig om de werkzaamheden goed en veilig af te ronden. Dit betekent dat de werkzaamheden aan de weg en het fietspad uiterlijk op vrijdag 7 september klaar zijn.

Op de website www.provincie-utrecht.nl/n204linschoten staat een kaartje waarop de wegafsluiting en de omleidingsroutes in beeld zijn gebracht.

WERKZAAMHEDEN IN HET NAJAAR (FIETSPAD)

Helaas is het niet gelukt om het fietspad langs de weg overal tijdig te voorzien van een deklaag. Dit komt omdat nutsbedrijven niet op tijd hun kabels en leidingen hebben verlegd. Dit zal de komende maanden plaatsvinden. Pas daarna kan de deklaag worden aangebracht met als resultaat een mooi en verbreed fietspad. Het aanbrengen van de deklaag gebeurt naar verwachting in het najaar. Tot die tijd zijn de huidige fietspaden veilig te gebruiken.

AANBRENGEN BEPLANTING EN INRICHTING SPEELVELDJE

Nu de rotonde en de parkeerplaats klaar zijn, kan ook het speelveldje bij de Van der Valk Boumanstraat opnieuw worden ingericht en voorzien van beplanting. De uitvoering hiervan staat gepland voor het najaar (plantseizoen).

Meer informatie

Voor meer informatie over het project N204 Linschoten kunt u kijken op www.provincie-utrecht.nl/n204Linschoten.

 

    






Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek
Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019