StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:26-06-2018
Bijgewerkt op:26-06-2018 21:12

Scootmobielclub 21 juni

Bron:
  

“Waar gaan we vanmiddag heen” is elke woensdagmiddag weer een veel gehoorde vraag. In Blokland dachten velen het al te weten, maar oh wat was de verrassing groot toen we te gast mochten zijn bij de paardenfokkerij van de familie van Kooten aan de Mastwijkerdijk.

Hier waren we nog niet eerder geweest, vandaar de verrassing voor onze leden. Maar oh wat wàren we welkom!! Hennie van Kooten met vriendinnen Marijke en Margaretha stonden al enthousiast te zwaaien toen ze ons in de verte aan zagen komen. We waren wat verlaat doordat we onderweg wat oponthoud hadden, een grote tractor was de berm van de Zuid-IJsseldijk aan het maaien. Dit is een smal pad, we konden niet passeren en moesten omkeren. Met hulp van al onze begeleiders ging dit prima en konden we onze weg vervolgen.

Hennie en haar vriendinnen schonken ons koffie met zelfgemaakte appeltaart, daarna kwamen de kersen van eigen bomen en voordat we aan de uitgebreide rondleiding over hun mooie bedrijf begonnen kwamen nog de glaasjes advokaat en sapjes op tafel. Kleinzoon Bram was druk in de weer met de slagroomspuit!! Wat een verwennerij!

We waren allemaal erg onder de indruk tijdens de rondleiding door dochter Sjoukje over hun bedrijf. 60 prachtige fokpaarden met hun veulentjes, mooie ruime stallen en wat was het er overal schòòn! Heel veel vragen waren er voor Sjoukje die ze, met liefde en passie voor hun bedrijf, beantwoordde.

Ton de Jong had deze keer als attentie een bijenhotel, zelfgemaakt door mensen die in het Doe-Mee-huis werken, onder leiding van Ton de Klaver. Ton vertelde dan ook met enthousiasme over zijn werken met deze groep mensen. Maar ook aan deze heerlijke middag kwam een einde, Hennie en vriendinnen werden bijzonder hartelijk bedankt namens onze leden en begeleiders Rinus en Albert, Ton en Jan en organisator Ton de Jong. Iedereen ging met een grote glimlach op het gezicht huiswaarts, wat hèbben we weer genoten!

Tekst: Truus de Jong / Foto’s: Ton de Klaver en Ton de Jong  

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024