StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:26-06-2017
Bijgewerkt op:26-06-2017 11:58

Verrassende winnaars bij Luck Raeck

Bron: Gertjan Scholtens
  

Het hele seizoen wordt er door de leden van badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort intensief getraind en gespeeld. En dan wil je wel eens weten hoe goed je bent. Daar kan je achter komen door mee te doen met de clubkampioenschappen. Dit jaar waren er wel een aantal verrassingen in de uitslagen. 

In het herendubbel poule B troffen Hans Bulder/GertJan Terpstra en Dirk Bos/Michaël Sturkenboom elkaar. Het bijzondere was dat Dirk sinds kort lid is van onze vereniging en zich nu dus al naar de finale heeft gespeeld. De winst ging naar de heren Hans Bulder en GertJan Terpstra  in 2 sets.

Bij de finale dames poule B ging het tussen Judy Aertsen en Kirsten Kling. De dames waren erg aan elkaar gewaagd. Er waren dan ook 3 sets voor nodig om uiteindelijk Judy Aertsen als winnares uit te kunnen roepen.

Dit jaar stonden Rijk den Hartog/Aldert Pol en Marco van Galen/Leon Lejeune in de finale herendubbel poule A. Aangezien de jeugd de toekomst heeft, zit het bij Luck Raeck daarmee dus wel goed. Marco van Galen doet sinds dit seizoen voor het eerst mee met de senioren en weet zich dan dus al in de finale te spelen. Uiteraard wordt hij wel bijgestaan door de betere veteraan Leon Lejeune, maar toch, hij doet het wel. Het werd voor beide heren een duidelijke 2 sets overwinning.

Vervolgens was het tijd voor Hans Huizenga/Judy Aertsen en Sybren Pleysant/Thalyta Mourik. Zij  streden om de titel gemengd dubbel poule B. Ook hier was iets bijzonders aan de hand. Oorspronkelijk speelde Thalyta samen met haar vader Wijnand Mourik. Helaas viel Wijnand uit en werd Sybren zijn vervanger. Dat bleek wonderwel goed te lukken. Zij werden in 2 sets  clubkampioen.

Het damesdubbel ging dit jaar tussen Inger Goos/Thalyta Mourik en Desiree van der Meulen/Rianne de Jong. De eerste set ging relatief gemakkelijk naar Inger en Thalyta. De daaropvolgende sets begon het goed te lopen bij Desiree en Rianne. Zo goed zelfs dat zij uiteindelijk in 3 sets kampioen werden.

De wedstrijd tussen Rijk den Hartog en Michaël Sturkenboom was uiteindelijk redelijk eenzijdig. Rijk werd in 2 sets kampioen heren enkelpoule B.

Dit jaar stonden Paul de Koning/Rianne de Jong en Leon Lejeune/Kirsten Kling in de finale gemengd dubbel Poule A. De sets gingen over en weer en het aantal punten per set liep ook hoog op. Uiteindelijk trokken Leon Lejeune en Kirsten Kling de titel naar zich toe.

Tenslotte waren de enkelfinales uit poule A aan de beurt. Er werd begonnen met de dames. Hierbij streden Thalyta Mourik en Rianne de Jong om de titel. Voor beide dames was dit dus de derde finae op één avond. Voor beide dus een behoorlijke uitputtingsslag. Dat was tijdens de wedstrijd ook duidelijk te zien. In 2 sets trok Thalyta de titel naar zich toe.

Geëindigd werd er met het herenenkel poule A. Hierin troffen Marnix Keer en Leon Lejeune elkaar.  Zijn tegenstander Marnix neemt dit seizoen afscheid van onze vereniging en wilde zichzelf graag een mooi afscheidscadeau geven. Dat laatste lukte hem helaas niet. Uiteindelijk werd Leon Lejeune clubkampioen in 3 sets. Zij gaven deze finale avond een waardig slotstuk.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024