StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:07-09-2014
Bijgewerkt op:07-09-2014 14:17

Het Kompas officieel geopend

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
    

Op zaterdag 6 september werd onder grote belangstelling van leerlingen, ouders en diverse genodigden Het Kompas aan de Joop Westerweelstraat officieel geopend.

Iedereen werd namens het schoolbestuur van harte welkom geheten. Er was vooral dank voor de prettige samenwerking met de gemeente en de omwonenden, dat vooral gezien het voortraject prima is verlopen. De oude school die 40 jaar geleden is gebouwd, was nodig aan vervanging toe en thans kan iedereen een modern en prachtig schoolgebouw bewonderen. Met dank aan de leerkrachten en oudercommissie voor hun inzet.

Hierna kreeg namens de gemeente wethouder Langerak het woord. Ook zij schetste het voortraject, met een combinatie van appartementen en het schoolgebouw wat thans is gerealiseerd. In 2011 gaf de gemeenteraad groen licht voor dit project. En ook dank voor de bouw door de initiatieven neer te leggen bij een bouwheer van de school. Tot slot deelde zij nog mee dat vanaf 1 januari de school ook verantwoordelijk is voor het buitenonderhoud en een persoonlijke wens voor alle kinderen.

De heer van Esch van het betrokken architectenbureau bedankte iedereen voor de goede samenwerking en memoreerde nog even de bijdrage van de kinderen door de diverse (gele) strooistenen die in de voorgevel van de school zijn verwerkt.

Tot slot sprak de heer Peters namens de firma Barli uit Uden, die verantwoordelijk was voor de bouw van de school. Hij  vertelde hoe het traject is verlopen, van het maken  van complete elementen in Uden tot het plaatsen in Montfoort. Hij stelde dat het een open, eerlijk en fris gebouw is geworden.

Daarna kon de officiële opening plaats vinden, d.m.v. het doorknippen van het lint door de oudste leerkracht Mevr. Bos en de oudste leerlinge van de school.

Daarna kon iedereen het gebouw aan de binnenzijde bewonderen en alle aanwezigen waren dan ook enthousiast over het resultaat.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020