StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
  Uitzending gemist
  Contact
  20 jaar RSM
  Online media
  Programma's
    Tussen 12 en 2 met Kees en Dre
    Puur Hollands
    The Music Shuffle
    The Beat Goes On
    IndoMood
    Oranje Top 30
    Stadspraet
    Postbus 190
    Feest mee met cas en boellee
    Zondagmorgen vitamine
    Weekendblik
    In gesprek met
    Gezelligheid rond etenstijd
    Spotlight
    Sport
    Crossroads
    Jazztime
    Hollands op z'n best
    120 Minuten terug in de tijd
    Goud van oud met Bart
    Bluestijd
    Dance Desire
    De dansnacht
    Midweek FM
    Ultimate Dance Night
    Immer wieder volksmusik
    Nonstop radio
    The Unlimited Music World
  Fotoboek
  Persberichten
  Links
  Vacatures
  Luister onderzoek
  Donateur worden
  Adverteren
  Storingen en werkzaamheden
  Eigen nieuws of tip opsturen
Radiobingo
Regionieuws
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Puur Hollands

“Puur Hollands”
Dat is de titel van het nieuwe programma,welke Dennis Boele wekelijks presenteert op donderdagavond van zes tot acht uur.
Dus tijd om hem weer even aan u voor te stellen. Velen zullen hem kennen van het grote aantal zaken die hij voor Radio Stad Montfoort doet, maar even de geschiedenis induiken kan geen kwaad.
Dennis, nu 32 jaar, is al jaren betrokken bij ons lokale radiostation in vele hoedanigheden. Zo is hij ooit begonnen aan de telefoon bij het programma Postbus 190 van Edwin Tollenaar. Hij schreef daar alle aangevraagde verzoeknummers op en heeft dat zeker 8 tot 9 jaar gedaan. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor het spelletje genaamd “plaatsnamenspel”. Een soort woordspel waarbij alle door elkaar gegooide letters tot een plaatsnaam moeten leiden. Tot op de dag van vandaag is hij de vervanger van Edwin, als deze onverhoopt afwezig is.

Ook is hij tevens assistent bij het tweewekelijkse programma van Edwin Tollenaar “Radiobingo”. Het draaien van de bingomolen en het noemen van de getallen is hier zijn taak. Maar ook niet te vergeten “het carnavalsspektakel” waarvan hij de mede- organisator is. Hij doet hier samen met Carlos Vergeer het voorbereidende werk en presenteert samen met hem al 11 jaar, in aanloop naar het carnaval, het programma “Cas en Boellé”. Dit programma komt dan in plaats van de Zondagmorgenkoorts van Ad Vergeer.
Naast zijn tijd bij de radio, heeft hij ook nog tal van andere hobby’s. zo is hij (en dat spreekt een beetje voor zich) ook lid van Les Boutonniers. Hij vertelde wel dat hij het dit jaar een beetje rustig aan moest doen vanwege zijn drukke werkzaamheden. Want naast deze hobby heeft hij er nog één en dat is schilderen. Hiervan heeft hij meteen zijn werk gemaakt en hij heeft thans een eigen schildersbedrijf.

Daarnaast is hij een fanatiek Ajax supporter en gaat met zijn seizoenkaart naar alle wedstrijden van zijn cluppie. Ook heeft hij bij zijn ouders Wil en Jan een prachtige vijver met Koi karpers. Als hij nog tijd over heeft gaat hij graag met zijn hond, een Bordeaux dog wandelen in het mooie Montfoort. En zijn trouwe viervoeter krijgt ook een gehoorzaamheidstraining.

Terug naar zijn nieuwe programma “Puur Hollands”. Hierin draait Dennis allemaal Nederlandstalige muziek, zowel van onbekende artiesten als de hedendaagse toppers als Frans Bauer en Marco den Hollander. Luisteraars kunnen bellen voor een verzoekplaatje, waaraan Dennis graag voldoet. En gezien zijn passie voor voetballen, houdt hij ook meteen maar een soort voetbalkwisje. Hij speelt één ronde van 18.30 u. tot 19.30 u. met vooral actuele vragen uit het voetbalwereldje. Een voorbeeldvraag is: Wie is de huidige trainer van het Nederlands elftal? Als u het antwoord weet, ontvangt u 4 bingomuntjes om weer mee te kunnen spelen met de Radiobingo.
Al met al dus voldoende redenen om op donderdagavond uw radio af te stemmen op RSM, 106.8 in de ether en 102.9 op de kabel, want het is dan genieten van Puur Hollands.
 

  

[ Show volledig document ]


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024