StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
  Uitzending gemist
  Contact
  20 jaar RSM
  Online media
  Online webcam
  Contact en adres gegevens
  Programma's
    Muziek 4 uurtje
    Tussen 12 en 2 met Kees en Dre
    Puur Hollands
    Kees Choice
    Met Dave het weekend uit
    Hollands met een lach
    Oranje Top 30
    Stadspraet
    Full Throttle
    Music Power
    Postbus 190
    Aktueel Info Lokaal
    Feest mee met cas en boellee
    Zondagmorgen koorts
    Weekendblik
    In gesprek met
    Gezelligheid rond etenstijd
    Spotlight
    Sport
    Crossroads
    Jazztime
    Hollands op z'n best
    120 Minuten terug in de tijd
    Goud van oud met Bart
    Bluestijd
    Dance Desire
    De dansnacht
    Midweek FM
    Ultimate Dance Night
    Immer wieder volksmusik
    Nonstop radio
    The Unlimited Music World
  Fotoboek
  Persberichten
  Links
  Vacatures
  Luister onderzoek
  Donateur worden
  Adverteren
  Storingen en werkzaamheden
  Eigen nieuws of tip opsturen
Radiobingo
Regionieuws
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse waarden

RSM Cartridge sponsoren

Zoeken


Muziek 4 uurtje

Muziek 4 uurtje is een muzikaal programma met 't rad van muziek en oa eendagsvliegers uit de jaren 60/70 uit Utrecht eo. Iedere zondag van 16:00-18:00.

Gepresenteerd door Elwin Langenbach.

    


Tussen 12 en 2 met Kees en Dre

Elke zaterdag tussen 12 en 14 uur.

Een programma voor Montfoorters, door Montfoorters.
Presentatie Kees van Hattum en Andre Brugmans.

    


Kees Choice

“Kees Choice”, de naam zegt het al “De keuze van Kees”! Ik zelf ben erg breed geïnteresseerd in muziek en ook Nederlands talig en klassiek vallen binnen mijn muzikale interesse.

Ik wil voor de luisteraars een zo breed mogelijk gevarieerd muziek programma maken waarin eigenlijk alles aan bod komt, van Hardrock tot Disco en van de Blues tot aan Reggae.

Zelfs Nederlandstalig kan aan bod komen maar dan moet het wel een monument zijn anders valt het buiten de "keuze van Kees".

Mijn programma zal vol zitten met muziek uit de jaren 60 en 70 omdat dit naar mijn idee de meest interessante jaren zijn in de muziek geschiedenis en ook in de ontwikkeling naar de huidige muziek een enorme impact hebben gehad, daarom zal een vast onderdeel van mijn programma bestaan uit het draaien van de drie fenomenen uit de muziek geschiedenis namelijk: Elvis, The Beatles en The Rolling Stones.

“Kees Choice”, genieten van alle muzikale monumenten die er langs komen!
Elke woensdag tussen 18:00 en 20:00 bij RSM.

    


Puur Hollands

“Puur Hollands”
Dat is de titel van het nieuwe programma,welke Dennis Boele wekelijks presenteert op donderdagavond van zes tot acht uur.
Dus tijd om hem weer even aan u voor te stellen. Velen zullen hem kennen van het grote aantal zaken die hij voor Radio Stad Montfoort doet, maar even de geschiedenis induiken kan geen kwaad.
Dennis, nu 32 jaar, is al jaren betrokken bij ons lokale radiostation in vele hoedanigheden. Zo is hij ooit begonnen aan de telefoon bij het programma Postbus 190 van Edwin Tollenaar. Hij schreef daar alle aangevraagde verzoeknummers op en heeft dat zeker 8 tot 9 jaar gedaan. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor het spelletje genaamd “plaatsnamenspel”. Een soort woordspel waarbij alle door elkaar gegooide letters tot een plaatsnaam moeten leiden. Tot op de dag van vandaag is hij de vervanger van Edwin, als deze onverhoopt afwezig is.

Ook is hij tevens assistent bij het tweewekelijkse programma van Edwin Tollenaar “Radiobingo”. Het draaien van de bingomolen en het noemen van de getallen is hier zijn taak. Maar ook niet te vergeten “het carnavalsspektakel” waarvan hij de mede- organisator is. Hij doet hier samen met Carlos Vergeer het voorbereidende werk en presenteert samen met hem al 11 jaar, in aanloop naar het carnaval, het programma “Cas en Boellé”. Dit programma komt dan in plaats van de Zondagmorgenkoorts van Ad Vergeer.
Naast zijn tijd bij de radio, heeft hij ook nog tal van andere hobby’s. zo is hij (en dat spreekt een beetje voor zich) ook lid van Les Boutonniers. Hij vertelde wel dat hij het dit jaar een beetje rustig aan moest doen vanwege zijn drukke werkzaamheden. Want naast deze hobby heeft hij er nog één en dat is schilderen. Hiervan heeft hij meteen zijn werk gemaakt en hij heeft thans een eigen schildersbedrijf.

Daarnaast is hij een fanatiek Ajax supporter en gaat met zijn seizoenkaart naar alle wedstrijden van zijn cluppie. Ook heeft hij bij zijn ouders Wil en Jan een prachtige vijver met Koi karpers. Als hij nog tijd over heeft gaat hij graag met zijn hond, een Bordeaux dog wandelen in het mooie Montfoort. En zijn trouwe viervoeter krijgt ook een gehoorzaamheidstraining.

Terug naar zijn nieuwe programma “Puur Hollands”. Hierin draait Dennis allemaal Nederlandstalige muziek, zowel van onbekende artiesten als de hedendaagse toppers als Frans Bauer en Marco den Hollander. Luisteraars kunnen bellen voor een verzoekplaatje, waaraan Dennis graag voldoet. En gezien zijn passie voor voetballen, houdt hij ook meteen maar een soort voetbalkwisje. Hij speelt één ronde van 18.30 u. tot 19.30 u. met vooral actuele vragen uit het voetbalwereldje. Een voorbeeldvraag is: Wie is de huidige trainer van het Nederlands elftal? Als u het antwoord weet, ontvangt u 4 bingomuntjes om weer mee te kunnen spelen met de Radiobingo.
Al met al dus voldoende redenen om op donderdagavond uw radio af te stemmen op RSM, 106.8 in de ether en 102.9 op de kabel, want het is dan genieten van Puur Hollands.
 

    


Met Dave het weekend uit

Hedendaagse muziek met wekelijkse items zoals het voetbal.

    


Hollands met een lach

“Hollands met een lach” een programma met leuke sketches en gezellige Nederlandstalige muziek, kortom een uurtje ouderwetse gezelligheid.

    


Oranje Top 30

De Oranje top 30, de grootste Nederlandstalige hits op een rij, samengesteld aan de hand van gegevens van het bedrijf GfK Retail and Technology Benelux. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkoopcijfers, downloads en streams van het Nederlandstalige lied. De ‘Oranje Top 30’ is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. voor de aktuele lijst kijk op http://www.oranjetop30.nl/

    


Music Power

Door Michel van Breukelen en Dave Bode

 

 

    


Full Throttle

Iedere vrijdagavond tussen 21:00 en 23:00 luidt het programma ‘Full Throttle’ het weekend in. Het programma bestaat voornamelijk uit live mixen op vinyl van Oldschool en Early Rave uit de jaren 90.
Eens in de zoveel tijd wordt er een gast DJ’s uitgenodigd die een uurtje zijn kunsten mag vertonen. Daarnaast zullen ook de platenlabels die deze muziek groot hebben gemaakt in het zonnetje worden gezet tijdens zogenaamde “labelnights” en zullen sommige aankomende feesten centraal staan

Het programma wordt gepresenteerd door Joeri Blok, Stein van Spankeren en Patrick Veenstra.

Meer informatie is te vinden op www.full-throttle.nl

    


Stadspraet

Het programma "Stadspraet" is een informatief programma, dat allerhande-informatie verstrekt over nieuws en activiteiten "voor Montfoort en door Montfoort". De hoofdbestanddelen van het programma worden gevormd door;

· Het uitgebreide weerbericht
· De Evenementenkalender
· Thuis voor de buis
· Vermiste/Gevonden huisdieren

Naast deze vaste items wordt in de zomertijd ook aandacht besteed aan de belangrijkste buitenlandse vakantiegebieden, in de wintertijd wordt gekeken naar de populaire skigebieden en bij slecht weer is er de Afgelastingenlijn voor de voetballiefhebbers. Bij de muziekkeuze is rekening gehouden met "De Uitslapers".
Het programma wordt gepresenteerd Rien Overkamp.

    


Pagina 1 2 3 4  Volgende
Kijken en luisteren

Reclame
Ook hier adverteren? Klik hier!


Nu op RSM
Full Throttle (herhaling)
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017