StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:02-12-2013
Bijgewerkt op:02-12-2013 18:35

MSV '19 zesde na nederlaag bij Schalkwijk

Bron: Hans Kolfschoten
  

Met een al vroeg genomen voorsprong (4e minuut, doelpunt Stan Hilhorst, na een voorzet van Jim Vendrig) leek v.v. M.S.V.’19 in en tegen Schalkwijk op rozen te zitten. Het door Schalkwijk-trainers de Ruijter en van Mourik uitgedachte strijdplan pakte echter in het verdere verloop van de wedstrijd goed uit.

Door de MSV-spelers geen meter ruimte te geven kwam de Montfoortse ploeg steeds verder in problemen. Vrijwel geen pass kwam aan, veelvuldig balverlies en op den duur zelfs verkeerde ingooien en foutieve spelhervattingen. Niets bleef de equipe van Edwin de Bruin onbespaard.

Wanneer vervolgens ook MSV verdediger Ralph Kolfschoten de bovenkant van de deklat raakt, Stan Hilhorst een bal rakelings naast ziet gaan, doelman Sluyk een fantastische reflex in huis heeft op een inzet van dezelfde Hilhorst, Scott van Ede zijn inzet via een Schalkwijk lichaam over ziet gaan en opnieuw Plas een kopbal over ziet gaan, is het wachten op de gelijkmaker en die komt er.  

De eerste de beste verdedigingsfout van de MSV-defensie wordt vlak voor het rustsignaal van een goed leidende scheidsrechter Draaijer uit Ede ingeschoten door Ronald Hommelberg, zodat beide ploegen aan de thee gaan met een 1-1 stand op het scorebord.

De tweede helft begint MSV dramatisch. Een foute terugspeelbal van Hobie Gras kan nog ternauwernood door doelman Weesley Oostrom worden gered, maar even later is het verdediger Jim Vendrig die in het strafschopgebied in de fout gaat, wat hem een gele kaart en Schalkwijk een penalty oplevert, die vervolgens onberispelijk wordt ingeschoten door Thomas Schoot: 2-1 voor de thuisploeg.

Hierna is het opnieuw MSV wat fel op zoek gaat naar een gelijkmaker, maar ook nu worden de vele kansen niet benut. Ook de ingevallen A-junior Robin Stokman kan het tij voor MSV niet meer doen keren.

Het is tenslotte invaller Martin Verbree, die namens de thuisploeg het eindvonnis velt over MSV en de Montfoortenaren met een 3-1 nederlaag naar huis stuurt.

Met dit resultaat blijft v.v. M.S.V.’19 “hangen” op de zesde plaats van de ranglijst.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024