StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-06-2024
Bijgewerkt op:25-06-2024 16:23

Groot onderhoud M.A. Reinaldaweg (N204) tussen Montfoort en Linschoten

Bron: Provincie Utrecht
  

De M.A. Reinaldaweg (N204) tussen Montfoort en Linschoten is van maandag 1 juli 05:00 uur tot dinsdag 23 juli 05:00 uur afgesloten door wegwerkzaamheden. De werkzaamheden betreffen groot onderhoud om de weg in goede en veilige conditie te houden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS in opdracht van de provincie Utrecht. Tijdens het werk wordt onder andere nieuw asfalt en nieuwe bermverharding aangebracht. Daarnaast worden nieuwe markeringen op de weg geplaatst en kleine reparaties uitgevoerd.

Afsluiting en omleidingen
Het gaat om het deel van de M.A. Reinaldaweg (N204) tussen de kruising met de N228 (Willeskop) bij Montfoort en de rotonde bij de Laan van Rapijnen in Linschoten. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, moet de weg worden afgesloten. Om de bereikbaarheid van bedrijventerrein IJsselveld te garanderen gebeurt dit in drie fases, waarbij steeds een deel van de weg is afgesloten.

Hieronder staan de drie fases met bijbehorende omleidingsroute uitgelegd. Voor doorgaand autoverkeer wordt tijdens de hele periode een omleiding ingesteld via de N228, A12 en de N204.

Fase 1: 1 juli 05:00 tot 8 juli 05:00 uur
In de eerste fase is de M.A. Reinaldaweg (N204) afgesloten tussen Linschoten en de rotonde ter hoogte van IJsselveld. Bedrijventerrein IJsselveld is alleen in te rijden vanaf de kant van Montfoort (via de N204).

Fase 2: 4 juli 20:00 tot 8 juli 05:00 uur
In de tweede fase is de rotonde bij IJsselveld afgesloten. IJsselveld is op dat moment bereikbaar vanuit Montfoort via een doorsteek tussen de N204 en Tasveld. Deze route wordt met borden langs de weg aangegeven.

Fase 3: 8 juli 05:00 tot 23 juli 05:00 uur
In fase 3 is de rotonde weer open. IJsselveld is alleen te bereiken vanuit Linschoten over de N204. De M.A. Reinaldaweg (N204) is afgesloten tussen de rotonde bij IJsselveld en de N228.

Openbaar vervoer
Buslijn 5 rijdt tijdens de werkzaamheden een alternatieve route. Haltes Keizerrijk, Heeswijkerpoort, Kasteelplein en Groen komen te vervallen tijdens de werkzaamheden. Lijn 5 rijdt vanuit Woerden via IJsselveld, de Hofdijk en de Doeldijk.

Er komt een tijdelijke bushalte op de hoek van de Hofdijk/Doeldijk en een tijdelijke halte op bedrijventerrein IJsselveld. Voor actuele reisinformatie kunt u de routeplanner op 9292.nl raadplegen.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden voorkomen waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn. Als de planning onverhoopt wijzigt, melden wij dit.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden vindt u via de BouwApp en KWS-app onder ‘ N204 Montfoort’

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op X.

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming up


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024