StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:14-05-2022
Bijgewerkt op:14-05-2022 08:44

Doe mee aan Buitenspeeldag

Bron: Jantje Beton, Ynama Wigman
  

Na twee coronajaren komt er binnenkort eindelijk weer een echte Buitenspeeldag! Nickelodeon en Jantje Beton roepen kinderen en volwassenen op om van de bank te komen en in de buurt een speelactiviteit te organiseren, zodat zoveel mogelijk kinderen op woensdag 8 juni gaan buitenspelen. Volgens onze landkaart kunnen kinderen veel plekken buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag! Dus organiseer jij ook een activiteit, meld deze dan aan via www.buitenspeeldag.nl en zet jouw provincie op de kaart. Samen maken we van héél Nederland één grote buitenspeelplek! 
 
Buitenspeeldag in Utrecht
Benieuwd wat je op 8 juni kunt doen in Utrecht? In Leusden organiseren ze een Buitenspeeldag die volledig in het teken staat van circus. En in Zeist kunnen kinderen meedoen met sportclinics en een stormbaan bedwingen. Dit zijn slechts twee van de vele leuke activiteiten die worden georganiseerd in de provincie Utrecht. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk! Iedereen die kinderen een waanzinnige dag boordevol plezier wilt bezorgen kan meedoen. Meld je activiteit nu aan op www.buitenspeeldag.nl en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij'-spandoek. Alle aangemelde activiteiten komen op de landkaart op de website te staan, zodat kinderen kunnen zien waar wat te doen is.  
 
Spelen is superbelangrijk  
Wist je dat 3 op de 10 kinderen niet of nauwelijks buiten speelt? Nickelodeon en Jantje Beton zetten zich samen in om meer kinderen meer te laten buitenspelen en organiseren daarom jaarlijks de Nationale Buitenspeeldag. Samen roepen we speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op om een Buitenspeeldag-activiteit te organiseren. Nickelodeon en Jantje Beton bieden ieder op hun eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten. Daarnaast gaan Paramount zenders Nickelodeon en Nick jr. ieder jaar tijdens de Buitenspeeldag op zwart om buitenspelen te stimuleren. Doe jij dit jaar ook mee met de Buitenspeeldag op 8 juni?

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024