Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.

Geplaatst op:23-04-2018
Bijgewerkt op:23-04-2018 16:10

Schamel puntje voor v.v. Montfoort

Zo efficiënt als Montfoort voetbalde tegen Sliedrecht, zo slordig ging de ploeg van Aart Jan van Boksel met de geboden kansen om afgelopen zaterdag tegen Delta Sports’95.

Al nagenoeg de gehele competitie moet de scheidend trainer schuiven in zijn selectie en heeft hij zelden kunnen spelen in de opstelling, die hij voor ogen had. Ook afgelopen zaterdag was dit het geval. Mike van Oostrom en Marck van Baal ontbraken vanwege een schorsing en ook Nick van Luinen ontbrak. Daardoor was er in aanvallend opzicht weer een plekje vrij gemaakt voor Jurdany Koster en Max Verweij.

In de 1e minuten probeerde Montfoort druk te zetten en na 10 minuten spelen leverde dat een goede kans op, maar de bal ging voor langs. Uit de hoekschop, die daarop volgde ging de inzet hoog over. Na ruime een half uur spelen was het dan toch raak en het was topscoorder Eddy Vorm, die de 1-0 voor zijn rekening nam. In plaats van door te drukken liet de thuisploeg de kansen aan zich voorbij gaan en vlak voor rust was het Lennaert Dubbeldam, die doelman Vianen te ver voor zijn doel zag staan en de bal over hem heen lepelde, waardoor de ploegen op gelijke hoogte kwamen.

Na rust leek Montfoort even aan te zetten, maar dat was slechts van korte duur. Delta Sports’95 daarentegen compenseerde gebrek aan kwaliteit met inzet, waarbij men soms op het randje speelde.

Montfoort creëerde in het verdere verloop van de 2e helft nog wel kansen, maar gebrek aan efficiëntie en het nodige geluk zorgden ervoor , dat verdere doelpunten uitbleven.

Met dit gelijke spel schoten beide ploegen niet veel op en is het voor de thuisploeg zaak de komende wedstrijden zonder verdere schade door te komen en zich helemaal te richten op de nacompetitie.

Aankomende staat de 1e ontmoeting thuis tegen LRC op het programma.