StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-04-2024
Bijgewerkt op:18-04-2024 15:41

Informatieavond dementie 2 mei

Bron: SWOM
  

Sjuul Schaepkens van Riemst maakte de documentaire ‘Als ik ga – ga ben’ als eerbetoon aan haar moeder met dementie

Ruim 10 jaar geleden is de wens van Sjuuls moeder die dementie had in vervulling gegaan. Zij is onder begeleiding van een zorgzaam team via euthanasie overleden. Donderdag 2 mei a.s. komt Sjuul Schaepkens van Riemst naar de informatieavond dementie om hierover te vertellen. Deze bijeenkomst start om 19:30 uur. U kunt vanaf 19.00 uur binnen lopen en de toegang is gratis.

Donderdag 2 mei 2024 organiseert ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis haar maandelijkse informatieavond in zalencentrum Sint Joseph. Sjuul Schaepkens van Riemst is daar te gast en zij maakte de documentaire ‘Als ik ga – ga ben’. Met elkaar kijken we naar deze documentaire. Daarin vertelt zij over haar moeders wens, de uiterst onzekere situatie waarin de huisarts zorgvuldige stappen moest zetten en de casemanagers die alles goed in de gaten hielden om haar wens te kunnen volbrengen.

“Ik kijk, samen met mijn familieleden, met positieve gevoelens en respect terug op deze intensieve en emotionele periode”, vertelt Schaepkens van Riemst. Na afloop van de documentaire is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de documentairemaker zelf of om vragen te stellen.

Vragen vooraf doorgeven
U mag uw vragen ook vooraf doorgeven via mail of persoonlijk aan Marjon de Jong; coördinator van ’t Bakkershuis of aan Liesbeth Kuil en Natasja Cassin, casemanagers dementie van de Rijnhoven. Stuur uw vragen naar m.dejong@swomontfoort.nl, lkuil@rijnhoven.nl of ncassin@rijnhoven.nl.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024