StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:07-01-2024
Bijgewerkt op:07-01-2024 18:02

Koninklijke Onderscheiding voor de heer A. Spruit

Bron: Gemeente Montfoort
  

Op 6 januari reikte Burgemeester mr. P.J. van Hartskamp-de Jong bij Bijzondere Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Ad Spruit. De heer Spruit is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding tijdens de opening van de vernieuwde kantine van voetbalvereniging Montfoort S.V. ‘19

De heer Spruit is een vrijwilliger in hart en nieren. Ruim 30 jaar is hij actief bij verschillende verenigingen en organisaties. Zo mag de voetbalvereniging vanaf begin jaren 90 op zijn niet aflatende inzet en betrokkenheid rekenen. Als bestuurslid was hij o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud aan het sportcomplex en het verenigingsgebouw. Hij realiseerde de bouw van vier nieuwe kleedkamers en een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Verder was hij medeorganisator van een regionaal toernooi voor G-teams en de oprichting van een G-team bij de vereniging. Ook was hij één van de drijvende krachten achter de fusie met voetbal vereniging Montfoort en Montfoortse Sportvereniging. Deze voetbalclubs gaan nu samen verder als voetbalvereniging Montfoort S.V. ‘19

Daarnaast was de heer Spruit jarenlang bestuurslid van de Business 2 Business club. Deze club heeft als doel activiteiten te organiseren en sponsoren te vinden om de vereniging financieel te ondersteunen. Door zijn vrijwillige en onbezoldigde inzet zijn er vele activiteiten georganiseerd.

De coöperatie bedrijvenpark IJsselveld in Montfoort kan ook al veel jaren op de inzet van de heer Spruit rekenen. Hij coördineert als voorzitter deze coöperatie, besteedt veel tijd aan het oplossen van problemen en het up-to-date houden van het bedrijvenpark.

De heer Spruit is niet alleen al jarenlang betrokken als bestuurslid bij allerlei organisaties en verenigingen, maar staat daarnaast - zowel als ondernemer als vrijwilliger - altijd klaar om problemen op te lossen, uitdagingen aan te gaan of het onmogelijke mogelijk te maken.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024