StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:17-10-2023
Bijgewerkt op:17-10-2023 14:01

Ook dit jaar: vijf weken ijsbaan in Woerden

Bron: Adrienne Lansbergen
    

Ook dit jaar komt er weer een Rotary-ijsbaan op het Woerdense Kerkplein. De baan, die straks gerund wordt door ruim honderd vrijwilligers en stagiairs, ligt er van 2 december tot en met 7 januari. Het is voor de twaalfde keer dat de ijsbaan het Kerkplein in december weer in een warme wintersfeer brengt. En al die jaren is de organisatie erin geslaagd om de toegangsprijs laag te houden!  Aan de voorbereidingen wordt hard gewerkt. Het vrijwilligers- en stagiairschema moet gevuld worden, en ook de zo populaire curlingwedstrijden worden weer opgetuigd.

Een groep Woerdense bedrijven zorgt er met hun geldelijke steun elk jaar weer voor dat de baan gerealiseerd kan worden, maar de sponsoring is nog niet helemaal rond. De sponsorcommissie van de ijsbaan hoopt dat er nog meer bedrijven en particulieren zijn die de ijsbaan een warm hart toedragen en willen sponsoren (sponsoring@ijsbaanwoerden.nl).

Gratis voor schooljeugd
Belangrijkste doel van de Woerdense Rotaryclubs en JCI Het Groene Hart (de organisatoren van het totale evenement) is met name de Woerdense jeugd t/m 12 jaar een aantal uren ijsplezier te bezorgen. De basisscholen worden uitgenodigd om tijdens schooltijden gratis met hun klassen te komen schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan, na betaling van een bescheiden entreebedrag, toegankelijk voor jong en oud. In de avonden gaat alles plat voor het populaire curlen.   

Nieuwe website in aantocht
Binnenkort gaat de nieuwe website van de Rotary-ijsbaan (http://www.ijsbaanwoerden.nl) in de lucht. De site is ontwikkeld door Studio Campo I Creatieve Communicatie (die hiermee de ijsbaan op een praktische manier sponsort).  De ontwikkelingen bij de ijsbaan zijn te volgen op de nieuwe website, op Facebook en op Instagram (ijsbaanwoerden).

Op de website wordt ook bekend gemaakt wanneer de inschrijving voor de populaire Curlingcompetitie van start gaat.

 

  • Voor de twaalfde keer kinder-schaatsplezier in het stadshart (foto Sylvia van Halm)

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Tussen 12 en 2 met Kees en Dre


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024