StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:20-10-2021
Bijgewerkt op:20-10-2021 21:28

Denkt u op 27 oktober met ons mee tijdens de eerste participatiebijeenkomst voor Park Rapijnen?

Bron: gemeente Montfoort
    

De gemeente en de ontwikkelende partijen (BPD en Urban Made) zijn onlangs een ruimtelijke verkenning gestart voor de locatie Park Rapijnen in Linschoten, na groen licht hiervoor van de Provincie. In deze ruimtelijke verkenning wordt bekeken hoe woningbouw kan worden ingepast op deze locatie. Dit sluit aan bij de Woonvisie en ambitie van de gemeente om meer woningen te realiseren en zo in de behoefte naar woonruimte te voorzien en voor voldoende draagvlak te zorgen voor de voorzieningen.

Het participatietraject is gestart. Zo hebben er gesprekken plaatsgevonden met onder andere de sportverenigingen, als onderdeel van de ruimtelijke verkenning. Op basis hiervan is een eerste stedenbouwkundig (schets)vlekkenplan gemaakt, waarover we graag met u in gesprek gaan. We hechten veel waarde aan een goed participatieproces waardoor we met uw inbreng tot het best mogelijke plan kunnen komen. Daarom nodigen we u van harte uit voor de eerste participatiebijeenkomst op woensdagavond 27 oktober.

Waar gaan we het over hebben?
Deze eerste participatiebijeenkomst staat in het teken van kennismaken en informatie delen. De wethouder zal onder andere de woonvisie bespreken en de schets van het stedenbouwkundig vlekkenplan wordt toegelicht. Deelnemers wordt vervolgens gevraagd aandachtspunten en ideeën te noteren en zodoende mee te geven. Tijdens deze avond gaan we dus nog niet over deze punten in gesprek, maar is het juist de bedoeling eerst alle inbreng zorgvuldig te verzamelen, zodat we hier in het vervolgtraject per thema met elkaar mee aan de slag kunnen. 

Digitaal of fysiek aanwezig zijn?
Beide is mogelijk. U kunt ervoor kiezen deze bijeenkomst op de locatie ’t Kruispunt bij te wonen óf online te volgen via streaming in de luister/kijk modus. Kiest u ervoor om de bijeenkomst online te volgen, dan is het goed om te weten dat u daarbij zelf niet in beeld bent en ook niet kunt spreken. U kunt uw aandachtspunten en suggesties voor of tijdens de bijeenkomst digitaal toesturen. Deze worden samengevoegd met de op de ‘geeltjes’ ontvangen inbreng van de deelnemers op de locatie. 

Komt u ook?
Het is in verband met de huidige coronamaatregelen van belang om u van tevoren aan te melden. Ook als u ervoor kiest de bijeenkomst online te kijken, is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt, zodat we u verdere details en de link per mail kunnen toesturen. Meer informatie over het participatieproces en de mogelijkheid om u aan te melden, vindt u via www.parkrapijnen.nl/participeren.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Aktueel info lokaal


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024