StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:31-08-2021
Bijgewerkt op:31-08-2021 10:12

Logeerhuis nu ook voor vrijwilligers officieel geopend

Bron: Mirjam Bijlenga, Logeerhuis Bredius
    

Afgelopen vrijdag werden de ruim 40 vrijwilligers van Logeerhuis Bredius in de watten gelegd en werd de officiële opening nog eens dunnetjes over gedaan. Zij konden genieten van een heerlijk, door het team en bestuur bereid, vijfgangendiner. Het was de eerste maal dat zij elkaar als groep troffen. Ten gevolge van corona konden zij eind maart niet aanwezig zijn bij de feestelijke opening waardoor men weliswaar met veel inzet aan de slag is gegaan maar grotendeels onbekend was met de meeste collega-vrijwilligers. Tussen de gangen rouleerde de tafelsamenstelling en ontdekte men van elkaar hoe een ieder bij het Logeerhuis terecht was gekomen.

Sinds de opening wordt Logeerhuis Bredius goed benut door mensen die dagelijks mantelzorg ontvangen. Een weekend of week logeren betekent voor de mantelzorger dat deze tijdelijk ontzorgd wordt en tijd heeft nieuwe energie op te doen. Een, naar blijkt uit landelijke cijfers, broodnodige voorziening om overbelasting te voorkomen bij de grote groep mantelzorgers in Nederland.  

De geschoolde vrijwilligers van het Logeerhuis zijn 24/7 aanwezig met tijd en aandacht voor de logés en samen met de coördinatoren en de wijkverpleegkundigen zorgen zij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart de zorg even uit handen kan geven.

Gebruik maken van het Logeerhuis? Of op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Bel 0348-591010 of zie www.logeerhuisbredius.nl

Vrijwilligers van het Logeerhuis ontmoeten elkaar en proosten op de opening (foto Lars Stoof)

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022