StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:19-05-2020
Bijgewerkt op:19-05-2020 16:29

Werkzaamheden Lagekade 25 mei t/m 29 mei 2020

Bron: gemeente Montfoort
    

Van maandag 25 mei t/m vrijdag 29 mei voert de gemeente Montfoort grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de Lagekade in Linschoten. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Lagekade. Er zitten scheuren in het asfalt en die worden groter als er niks aan gedaan wordt. Het asfalt van de gehele weg wordt vernieuwd. Groot onderhoud is nodig om de weg in een goede en veilige conditie te brengen.

De kwaliteit van het wegdek op de Lagekade is erg achteruit gegaan. Er zitten scheuren in het asfalt en die worden groter als er niks aan gedaan wordt. Het asfalt van de Cattenbroekerdijk tot aan de N204 wordt daarom in zijn geheel vernieuwd.  
 
Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 29 mei is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Lagekade. Dat geldt voor zowel auto’s als fietsers. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Gemotoriseerd verkeer kan omrijden via de straten Noordzee en Middellandse Zee in Woerden of via IJsselveld in Montfoort. Fietsers kunnen gebruik maken via een omleiding via het Weidepad. Bij calamiteiten krijgen nood-en hulpdiensten altijd een snelle doorgang.
 
Wij zullen er alles aan doen om de weg zo kort mogelijk af te sluiten en de overlast zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd kunnen we niet uitsluiten dat u enige hinder van de werkzaamheden zult ondervinden. Wij vragen uw begrip daarvoor. 
 
Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien. Hierdoor kunnen de werkzaamheden langer duren, of moet het werk worden uitgesteld naar een later moment. Als de planning onverhoopt verschuift, volgt daarover een bericht.
 
Direct omwonenden zijn onlangs per brief geïnformeerd. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Montfoort via info@montfoort.nl of 0348 476400. 
 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Kees Choice


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020