StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:19-12-2019
Bijgewerkt op:19-12-2019 16:58

Gezamenlijke handhavingsactie illegale bewoning in Montfoort

Bron: gemeente Montfoort
    

Op dinsdag 3 en maandag 16 december jl. heeft op initiatief van de gemeente Montfoort een gezamenlijke handhavingsactie in de gemeente plaatsgevonden. De gemeente heeft deze actie in samenwerking met politie, omgevingsdienst Utrecht (ODRU), Veiligheidsregio Utrecht (VRU), RIEC (regionaal informatie- en expertisecentrum) en Stedin gehouden. Het doel van deze actie was om illegale bewoning en splitsing van woningen in kaart te brengen. 

In totaal zijn 30 adressen bezocht, daarbij zijn veel overtredingen geconstateerd. Zo zijn in circa één derde van de bezochte panden personen aangetroffen die niet bij de gemeente ingeschreven stonden. Deze mensen zijn voor zover mogelijk direct ingeschreven. Andere geconstateerde overtredingen zijn divers van aard: woningen zonder vergunning gesplitst, woningen in zeer slechte staat van onderhoud, woningen waarin onvoldoende brandpreventie maatregelen zijn genomen en woningen waarin te veel bewoners zijn gehuisvest. Hierop zal bestuurlijke handhaving volgen.

Burgemeester Petra van Hartskamp – de Jong:” Deze gezamenlijke actie is dankzij de medewerking van alle partners succesvol verlopen, dat wijzen de resultaten uit. Het nut en de noodzaak van handhavingsacties is hiermee aangetoond en vervolgacties sluit ik zeker niet uit.” 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Kees Choice


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020