StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-12-2019
Bijgewerkt op:18-12-2019 12:20

Koninklijke Onderscheiding voor Paul den Boer

Bron: gemeente Montfoort
    

Op dinsdagavond 17 december verraste burgemeester P.J. van Hartskamp-de Jong de heer Paul den Boer met een Koninklijke Onderscheiding voor al zijn werk voor de vrijwillige brandweer Linschoten gedurende 40 jaar.

Paul den Boer begon op 7 april 1979 bij de vrijwillige brandweer. Vanaf die tijd heeft hij vele functies vervuld: van penningmeester tot voorzitter van de brandweervereniging, van lid van de commissie “wel en wee” tot lid van het bedrijfsopvang team. Als hoofdbrandwacht was hij verantwoordelijk voor de incidentenbestrijding. De heer Den Boer heeft zijn vak met veel passie uitgevoerd en is een zeer gewaardeerd korpslid van de brandweerpost Linschoten.

Naast de vele functies binnen de brandweer heeft de heer Den Boer zich ook altijd belangeloos ingezet voor de protestantse kerk het Kruispunt. Zo is hij diaken geweest en was hij lid van de commissie van beheer, hier regelde de heer Den Boer onder andere uitstapjes voor de ouderen en deed hij allerlei hand-  en spandiensten voor de kerk.
 
Ook de voetbalvereniging kon op hem rekenen. Zo was hij gedurende 15 jaar trainer van de jeugdteams en leider bij de voetbalteams van alle drie zijn zoons. Daarnaast was hij als vrijwilliger verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden van de velden.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel
ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020