StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:10-12-2019
Bijgewerkt op:10-12-2019 12:30

Mantelmeeuw-vrijwilliger worden?

Bron: Mirjam Bijlenga, Mantelmeeuw
    

Wie graag iets waardevols wil doen voor mensen in de laatste fase van hun leven is welkom als vrijwilliger bij De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg). Vrijwilligers zijn het hart van De Mantelmeeuw. Zij zetten zich er, samen met verpleegkundigen, met veel liefde in voor hun medemens en zijn bepalend voor de sfeer en cultuur. 

Vrijwilligerswerk is dankbaar, het verruimt je blik en verrijkt je. De Mantelmeeuw heeft vrijwilligers die al héél lang aan De Mantelmeeuw verbonden zijn, maar nieuwe zorgvrijwilligers en kookvrijwilligers blijven hard nodig. Ook mensen die in de nacht willen werken, thuis of in het hospice, zijn van harte welkom! 

De Mantelmeeuw is op zoek naar vrijwilligers die – na een training – mensen die gaan sterven en hun familie op een goede manier kunnen ondersteunen. Dat kan bij mensen thuis, in verpleeghuizen of in het hospice aan de Meeuwenlaan. Steeds meer terminale mensen of hun mantelzorgers doen een beroep op vrijwilligers van De Mantelmeeuw; het aantal aanvragen om ondersteuning groeit sterk.   
Vrijwilligers (m/v) hoeven geen speciale vooropleiding te hebben. Wel wordt van de vrijwilliger verwacht dat hij of zij deelneemt aan een introductiecursus. 

Op maandag 13 januari 2020 om 19.30 uur is er een informatieavond voor geïnteresseerden. Wie het fijn vindt om iets te doen voor mensen in de laatste fase van hun leven, kan daar zijn licht opsteken. Graag even aanmelden met het oog op de ruimte: info@demantelmeeuw.nl.

Van vrijwilligerswerk word je blij! 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel
ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020