StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:30-04-2024
Bijgewerkt op:30-04-2024 10:10

Politie zoekt eigenaren van sieraden en horloges

Bron: Politie.nl
  

In een woning in Utrecht is op woensdag 3 april een 58-jarige man uit deze plaats gearresteerd. De politie nam bijna tweehonderd sieraden en horloges in beslag genomen en zoekt hiervan de eigenaren.

De man werd door de Zeeuwse politie gezocht voor een aantal woninginbraken gepleegd in Goes op 17 februari van dit jaar. De recherche verdenkt de Utrechtenaar van meerdere inbraken in Zeeland waaronder ook inbraken gepleegd in 2023 in Biervliet en Serooskerke (gemeente Veere). Uit het onderzoek kwam naar voren dat de verdachte mogelijk elders in Nederland inbraken in woningen heeft gepleegd. Dit in de periode van januari 2023 tot en met maart 2024. In de woning van de man werden veel sieraden en horloges in beslag genomen. Daarom is de politie op zoek naar de eigenaren hiervan.

Tipformulier
Half juni toont de politie de sieraden in enkele opsporingsprogramma’s. Maar nu zijn de spullen, die per stuk op de foto zijn gezet, al te bekijken in een opsporingsbericht op Politie.nl. Herkent u een of meerdere siera(a)d(en) of horloge(s)? Neem dan contact op met het rechercheteam in Zeeland, wat met deze zaak bezig is. Gebruik hiervoor het tipformulier, wat te vinden is in het opsporingsbericht. Omschrijf hierbij het sieraad of het horloge nauwkeurig. De politie neemt dan contact met u op.

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024