StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:01-06-2023
Bijgewerkt op:01-06-2023 10:30

Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Bron: Oude Hollandse Waterlinie
  

Ook dit jaar organiseert Stichting Oude Hollandse Waterlinie weer een fotowedstrijd. Omdat wij dit jaar een prachtige wandelgids hebben uitgebracht, kozen wij dit jaar voor het thema ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’. In de wandelgids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen. De gids is voorzien van duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie. Dus trek je wandelschoenen aan en vergeet je camera niet.

Hoe doe je mee en wat kun je winnen?
Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, van het Muiderslot in Muiden tot aan Slot Loevestein bij Gorinchem. Wil je weten wat er precies allemaal tot dat gebied behoort? Kijk dan op onze homepage. De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s een goede kwaliteit hebben.

Er zijn mooie geldprijzen te winnen; de eerste prijs is maar liefst € 150,- euro! Daarnaast is er ook nog een tweede prijs van € 100,- en derde prijs van € 50,- euro . Je hebt nog tot 1 oktober 2023 om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl.

De Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie
In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen. Deze wandelgids is voorzien van duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie. Met de gids in de hand wandel je dwars door het Groene Hart, langs groene weides, kronkelende rivieren en door de leukste vestingsteden.
 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024