StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:26-05-2023
Bijgewerkt op:26-05-2023 19:10

Fotowedstrijd Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie

Bron: Stichting Oude Hollandse Waterlinie
  

De jaarlijkse fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft als thema ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’. En dat is niet zomaar gekozen. 

Wandelen langs de Oude Hollandse waterlinie is namelijk echt een belevenis. Wij dagen je uit om de wandelschoenen aan te trekken en een mooie foto te maken. Er is voor dit thema gekozen omdat het gebied van deze oudste waterlinie zich daar uitstekend voor leent. Op pad langs de linie kom je op de mooiste plekken. Langs kronkelende riviertjes, molens, sluizen, gemalen en door gezellige vestingstadjes. Dwars door het Groene Hart van Holland. De elementen vertellen je het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie. Ga jij op pad voor het perfecte plaatje?

Meedoen aan de fotowedstrijd 2023
Je kunt tot 1 oktober 2023 je foto(‘s) per e-mail insturen. Meedoen is leuk en je kunt daarnaast ook nog een geldprijs winnen. De eerste prijs is € 150,-, de tweede € 100,- en de derde € 50,-. De voorwaarden en contactgegevens staan op de website van de stichting http://oudehollandsewaterlinie.nl/fotowedstrijd-2023

Wandelroutes en Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie
De stichting heeft vele routes op de website staan. Onlangs hebben zij ook een bewegwijzerde langafstand wandelroute ontwikkeld en daar is een nieuwe wandelgids voor uitgegeven. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen. Deze wandelgids is voorzien van duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie. Met de gids in de hand wandel je dwars door het Groene Hart, van het Muiderslot tot Slot Loevestein!

Wil je meer weten over de wandelgids of zoek je een mooie wandelroute? Informatie en vooral ook inspiratie kun je vinden op de website http://oudehollandsewaterlinie.nl 

Foto: de winnende foto van 2022, gemaakt door Cor Boers

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024