StartpaginaProgrammeringRSMLange RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Lange Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-03-2023
Bijgewerkt op:22-03-2023 17:52

Mooie mijlpaal voor Kindcentrum Montfoort: hoogste punt is bereikt

Bron: Gemeente Montfoort
    

Het hoogste punt van de bouw van Kindcentrum Montfoort is bereikt. Dat bijzondere moment vierden gemeente Montfoort, Pellikaan Bouwbedrijf en enkele betrokken op 22 maart. In klein gezelschap is stilgestaan bij deze mooie mijlpaal, dat tevens een volgende fase van het bouwproces inluidt.

Kindcentrum Montfoort
Drie Montfoortse basisscholen en de buitenschoolse opvang KMN Kind & Co krijgen een nieuw onderkomen aan de Parklaan in Montfoort. Gemeente Montfoort ontwikkelt samen met basisscholen Graaf Jan, De Hobbitstee en De Howiblo en met kinderopvang Kind & Co het nieuwe gebouw. Samen gaan zij een kindcentrum vormen. Een plek waar elke organisatie zijn identiteit kan uitdragen, maar waar door gezamenlijk gebruik van ruimtes bijzondere activiteiten worden aangeboden en wordt samengewerkt. Een kloppend hart waarin spelen en leren elkaar ontmoeten.

Voorspoedige bouw
De bouw startte in november 2022 en verloopt voorspoedig en volgens planning. Met het bereiken van het hoogste punt gaat de bouw een volgende fase in: de binnenkant. De komende tijd wordt hard gewerkt aan het installeren van een grote hoeveelheid technische voorzieningen, voor onder andere het binnenklimaat en de elektriciteit. Tevens start (aan de buitenkant) het metselwerk, een traject dat ongeveer 12 weken duurt.

Wethouder Kees van Dalen: “Ik vind het ontzettend fijn dat de bouw zo voorspoedig gaat. Het wordt een fijn en fris gebouw voor onderwijs en opvang en dat is cruciaal in het leven van kinderen. Ik ben dan ook erg blij dat de bouwer, ondanks onvoorziene zaken zoals vertraging in de levering van materiaal en heftige weersomstandigheden, het nog steeds lukt op planning te blijven. Chapeau!”

Duurzaam en toekomstbestendig gebouw
Het ontwerp van het gebouw is vriendelijk en speels, met flexibiliteit in huidig gebruik en naar de toekomst toe. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk en een plek waar kinderen kunnen groeien en bloeien. Naar verwachting wordt het gebouw in het vierde kwartaal van 2023 opgeleverd, waarna de scholen en opvang verhuizen.

Meer informatie: http://www.montfoort.nl/kindcentrum en http://www.kindcentrummontfoort.nl.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming down


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023