StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:23-12-2022
Bijgewerkt op:23-12-2022 12:45

Ondergrondse container vol? Zet de zak niet naast de bak, maar loop een blokje om.

Bron: Gemeente Montfoort
    

Misschien heeft u het al gezien? De ondergrondse containers in de binnenstad van Montfoort zijn opgefleurd met stickers.

Is de ondergrondse container namelijk vol? Zet de zak niet naast de bak, maar loop dan een blokje om naar de volgende container of neem de zak weer mee naar huis. Zo houden we samen de buurt schoon en opgeruimd.

Inwoners die gebruik maken van de ondergrondse containers om hun restafvalzakken in te gooien, hebben hiervoor een speciale afvalpas. Iedere week op dinsdag en donderdag leegt Cyclus deze containers. Het komt soms voor dat de afvalcontainer vol is.

Wim van Wikselaar, wethouder Duurzaamheid, nam een kijkje bij de bestickerde containers. “In de Montfoortse binnenstad zijn 13 ondergrondse containers. Cyclus haalt al geruime tijd het afval in onze gemeente op. Zij legen de ondergrondse containers twee maal per week, zodat iedereen zijn of haar restafval kwijt kan. Soms komt het voor dat een container vol is. We vragen u dan om een blokje om te lopen naar de volgende container of uw afvalzak weer mee naar huis te nemen. Samen houden we zo de binnenstad schoon, voor uzelf of uw buren”, aldus wethouder Van Wikselaar.

Plekken ondergrondse containers
Wilt u weten waar dan de dichtstbijzijnde container staat? Bekijk alle plekken van de ondergrondse containers in de binnenstad via de digitale afvalkalender van Cyclus en klik op het tabje 'waar'. Of kijk op onze website onder Afval.

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024