StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:17-08-2022
Bijgewerkt op:17-08-2022 08:24

Collecte voor hospice De Mantelmeeuw

Bron: Mirjam Bijlenga, Mantelmeeuw
    

De Mantelmeeuw-collecte komt er weer aan. In de week van maandag 22 t/m zaterdag 27 augustus wordt er gecollecteerd voor De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg door vrijwilligers). Tientallen collectanten gaan die week met een collectebus huis-aan-huis op pad in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Linschoten.

Dit jaar kan opnieuw via een QR-code op de collectebus gedoneerd worden. Dat is makkelijk voor de (steeds grotere groep) mensen die geen contant geld meer in huis heeft.

Stichting De Mantelmeeuw in Woerden ondersteunt mensen in de laatste fase van hun bestaan. Met hulp van goed getrainde vrijwilligers kunnen mensen die terminaal zijn op een waardige en persoonlijke manier afscheid nemen van het leven. Steeds meer mensen maken gebruik van het hospice. Dat betekent dat er vooruit gekeken moet worden richting de toekomst. Het huidige hospice groeit uit haar jas en de stichting is op zoek naar een nieuwe locatie. De opbrengst van de collecte zal daarom zeker een goede bestemming krijgen. Als het nieuwe pand er eenmaal is, kan de stichting het gelde extra goed gebruiken.

Wie nog een paar uurtjes overheeft in de collecteweek is van harte welkom als collectant! Ook dit jaar kan De Mantelmeeuw nog nieuwe collectanten gebruiken. Stuur een mailtje naar info@demantelmeeuw.nl en er wordt snel contact opgenomen!  

Ook thuiszorg door vrijwilligers

Hulp aan stervenden door vrijwilligers van De Mantelmeeuw is er niet alleen in het hospice aan de Meeuwenlaan, maar juist ook – wat mensen die gaan sterven vaak graag willen - thuis. Niet iedereen weet dat De Mantelmeeuw-thuiszorgvrijwilligers terminale patiënten en hun mantelzorgers ook thuis kunnen ondersteunen. De Mantelmeeuw besteedt veel aandacht aan die bijzondere vorm van thuiszorg. 

Voor haar financiering is De Mantelmeeuw voor het grootste deel afhankelijk van giften, donaties en sponsoring.

Collectant Stichting de Mantelmeeuw komt bij u aan de deur  (foto Mantelmeeuw).

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022