StartpaginaProgrammeringRSMLange RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Lange Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:02-05-2022
Bijgewerkt op:02-05-2022 16:39

Veteranen ontmoeten elkaar in Montfoort

Bron: E.L. Jansen
    

Op zaterdag 14 mei organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard weer haar traditionele 2-maandelijkse Veteranen ontmoetingsborrel.

Deze keer biedt café De Plaats aan de Plaats 2 in Montfoort onderdak aan deze 2-maandelijks ontmoetingsborrel voor de Veteranen uit de Lopikerwaard.

Tijdens deze bijeenkomsten hebben veteranen elkaar vaak veel te vertellen over hun ervaringen tijdens hun missies. Of over de huidige ontwikkelingen

 De Veteranen ontmoetingsborrel is een sociaal geburen waarin de ontmoeting centraal staat. De veteranen ontmoetingsborrel, is ook toegankelijk voor geïnteresseerde niet veteranen. Wilt u gewoon eens kennismaken met een Veteraan en bent u geïnteresseerd in zijn of haar verhaal, er zijn namelijk ook vrouwelijke veteranen, dan bent ook u van harte uitgenodigd.

Veteranen kunnen tijdens de ontmoetingsborrel ook hun wensen kenbaar maken wat ze graag zouden willen dat het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard voor hun zou kunnen organiseren.  Bij de organisatie van activiteiten houdt het bestuur rekening met de wensen en behoeften van de veteranen zelf. Ook probeert het bestuur hulpverleners als huisartsen ed. te interesseren voor de positie van veteranen in de samenleving. Zij zijn dan ook van harte welkom op de Veteranen ontmoetingsborrel.

Het bestuur hoopt dan ook dat nu alles weer mag en kan op 14 mei weer veel veteranen en belangstellenden in Café De Plaats te mogen ontmoeten.

Verder meldt het bestuur nog dat er op 3 juni in het Fulco Theater in IJsselstein het twee jaarlijks Anjerconcert (voorheen het veteranenconcert) wordt georganiseerd met dit keer met medewerking van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Het Anjerconcert is speciaal georganiseerd voor de Veteranen, die gratis entree hebben. Tegen betaling van € 10 zijn ook niet Veteranen van harte welkom bij dit concert. Nadere informatie over het Anjerconcert volgt binnen kort.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming up


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023