StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-10-2021
Bijgewerkt op:29-10-2021 11:11

Montfoort eerste gemeente in de provincie Utrecht geheel voorzien van glasvezel!

Bron: E-Fiber
    

Op donderdag 28 oktober 2021 is er samen met alle betrokkenen geproost op het heugelijke feit dat Montfoort & Linschoten zijn voorzien van een gloednieuw glasvezelnetwerk. Alle inwoners en ondernemers in Montfoort & Linschoten kunnen nu gebruik maken van het allersnelste en meest stabiele netwerk van Nederland!

De graafwerkzaamheden zitten erop.
Het heeft een periode van ongeveer tweeëneenhalf jaar geduurd vanaf de start tot nu om heel Montfoort & Linschoten te voorzien van een glasvezelnetwerk. Het was een flinke onderneming, maar nu zijn de graafwerkzaamheden echt klaar en ligt de paarse glasvezelkabel overal netjes in de grond.

Foto: Menno Ebbes. Van links naar rechts: Dirk-Jan van Mourik (gemeente Montfoort), Addy Versluis (aannemer BAM), Theo van Kortenhof (ambassadeur), Wim van den Pol (ambassadeur), Hans Elzas (ambassadeur), Bas Mulder (gemeente Montfoort). Op de voorgrond links Eric Vos (E-Fiber), rechts Wethouder I.A.M. (Ivo) ten Hagen.

Feestelijke afsluiting
Bij het gemeentehuis van Montfoort kwamen de wethouder Ten Hagen, E-Fiber en een selecte groep genodigden samen om te vieren dat Montfoort & Linschoten zijn voorzien van glasvezel. Samen met de wethouder plaatste Eric Vos (E-Fiber) symbolisch de laatste steen terug in de grond. Deze steen is speciaal ontworpen, als dank voor de fijne samenwerking en goede afloop.

Montfoort & Linschoten zijn klaar voor de toekomst
We zijn steeds meer online. Een supersnelle en betrouwbare internetverbinding is een must. Glasvezel speelt in op onze groeiende vraag naar data, denk aan 1000 Mbit/s en tot wel 20x zo snel downloaden en uploaden. Daarnaast biedt glasvezel een nieuwe vrijheid. Gebruikers bepalen zelf bij wie ze internet, televisie en telefonie afnemen. Het E-Fiber netwerk is een open netwerk met meerdere aanbieders. Ook is glasvezel beter voor het milieu. Met dit nieuwe glasvezelnetwerk zijn Montfoort & Linschoten helemaal klaar voor de toekomst!

Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022