StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:23-09-2021
Bijgewerkt op:23-09-2021 21:16

27 september t/m 7 oktober: Zeer ernstige verkeershinder door afsluiting A12

Bron: gemeente Montfoort
    

Van maandagavond 27 september 21.00 uur tot donderdagochtend 7 oktober 05.00 uur voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de A12 tussen Utrecht knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk richting Den Haag. In verband met deze werkzaamheden is de A12 gedurende 9 dagen afgesloten tussen Utrecht knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug in de richting van Den Haag. Daarnaast zijn er minder rijstroken beschikbaar tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. Naar verwachting leiden de werkzaamheden ook tot grote hinder en opstoppingen op provinciale en gemeentelijke wegen. 

Naar aanleiding van het groot onderhoud aan de A12 door Rijkswaterstaat, worden vanwege de verkeersveiligheid mogelijke (sluip)routes afgesloten voor DOORGAAND VRACHTVERKEER, met uitzondering van BESTEMMINGSVRACHTVERKEER. Voor automobilisten en mensen die er wonen en/of werken blijven Montfoort en Linschoten bereikbaar. Er worden daarom op een aantal strategische punten en afslagen richting Montfoort en Linschoten tussen 06.00 en 18.00 uur extra verkeersregelaars ingezet. Alleen als er een onveilige situatie dreigt, zullen we mogelijk verdere maatregelen nemen.

Dringend advies

Aangeraden wordt om – voor wie dat mogelijk is – alternatieven te kiezen en de grote hinder te vermijden, bijvoorbeeld door thuis te werken, buiten de spits te reizen of te kiezen voor de fiets en trein.

Omleidingen

Verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de A2, A9 en A4. Verkeer richting Rotterdam via de A2, A27 en A15. Lokaal verkeer wordt via gele informatieborden omgeleid. 

Meer informatie

Informatie over de omleidingen is te vinden via vanAnaarBeter.nl. Voor meer informatie over groot onderhoud A12: rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/groot-onderhoud-a12-9-daagse-afsluiting-tussen-utrecht-en-nieuwerbrug. Bij vragen over werkzaamheden kan het publiek bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Factsheet A12 GO

Afbeelding afsluiting en omleidingsroute

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022