StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:06-09-2021
Bijgewerkt op:06-09-2021 21:08

Koninklijke Onderscheiding voor Yvonne Postma-Peperkamp

Bron: gemeente Montfoort
    

Burgemeester mr. P.J. van Hartskamp-de Jong reikte op zondag 5 september bij Bijzondere Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw Postma-Peperkamp. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en ontving de onderscheiding tijdens het slotconcert in Tivoli Vredenburg in Utrecht van het 10-daagse Festival Oude Muziek.

Mevrouw Postma-Peperkamp is ruim 36 jaar als vrijwilligster zeer actief voor het Festival Oude Muziek. Dit jaarlijks terugkerende festival in de Utrechtse binnenstad is het grootste festival voor oude muziek ter wereld. Het biedt tien dagen lang ruimte aan meer dan 250 concerten en evenementen, met repertoire uit de middeleeuwen, renaissance en barok.

Mevrouw Postma- Peperkamp is als vrijwilligerscoördinator een onmisbare schakel in het organiseren van het festival en bij de overige concerten die Organisatie Oude Muziek in het gehele land organiseert. Tijdens het festival en de concerten coördineert zij vrijwilligers, begeleidt musici en verzorgt zij allerlei hand- en spandiensten die ervoor zorgen dat alles tijdens het festival en de concerten optimaal verloopt.

Van 1997 tot 2013 was mevrouw Postma-Peperkamp op vrijwillige basis concertmedewerkster van het Institut Neerlandais. Mevrouw Postma-Peperkamp is ook actief als vrijwilligster tijdens de klassieke concerten in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Daarnaast  is mevrouw Postma-Peperkamp vanaf 2015 een buitengewoon betrokken en toegewijde vrijwilligster op het Landgoed Linschoten. Jaarlijks worden er tijdens de zomerperiode op het landgoed concertweekenden gehouden. Ook voor de andere activiteiten die op het landgoed plaatsvinden, zoals onder andere Monumentendag, doet men nimmer tevergeefs een beroep op haar.

    






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022