StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:16-07-2021
Bijgewerkt op:16-07-2021 10:03

Drie bijzondere jongeren krijgen eerste Jongerenlintjes gemeente Montfoort

Bron: Lenie Pol Bestuursadviseur Kabinetszaken Montfoort
  

Op donderdag 15 juli reikte burgemeester Van Hartskamp drie jongerenlintjes uit. Het was de bedoeling dit tijdens de nieuwjaarsreceptie te doen, maar deze ging vanwege corona niet door.

Jongeren maken het verschil! Sommigen laten een diepe indruk achter door (ogenschijnlijk) normale dingen te doen voor iemand anders. Anderen zetten zich vrijwillig en vaak zonder mopperen in om onze gemeente nog mooier te maken. Al die jongeren -tussen de 4 en 18 jaar- verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom heeft de gemeenteraad, als blijk van waardering, besloten om vanaf 2021 jaarlijks het Jongerenlintje uit te reiken.

Het is voor het eerst dat in Montfoort Jongerenlintjes worden uitgereikt en deze eerste keer vallen drie jonge inwoners van onze gemeente in de prijzen

Fenna Boumans, (13)

Zij valt op door haar enorme inzet bij verschillende activiteiten. Zo is zij als vrijwilliger erg actief bij allerlei activiteiten die georganiseerd worden door de buurtsportcoach, VOM en de kinderopvang. Haar vriendelijkheid, ongelofelijke inzet en niet te stuiten enthousiasme maken dat zij zeer geliefd is bij de organisaties.

Axl Simon Nijhuis, (15) 

Hij is een gewaardeerde en enthousiaste vrijwilliger bij de scouting. Hij zoekt alles zelf uit, gaat recht op zijn doel af en zet zich niet aflatend in voor clubactiviteiten van de scouting. Zoals bijvoorbeeld het vader-zoonweekend, zwembadweekend en het Jota-Joti weekend. Kortom zijn inspanningen doen  ondanks zijn jonge leeftijd niet onder voor die van een volwassene.

Daan Burger, (16)

Daan Burger is een jongen die zich geheel belangeloos inzet voor anderen. Op hem is ‘het hart op de juiste plaats’ zeker van toepassing. Wat er bij hem vooral bovenuit springt is de mantelzorg die hij voor zijn 84 jarige opa doet. Minimaal 2 keer in de week doet hij de boodschappen en verzorgt hij de maaltijden. Daan is een zeer sociaal bewogen jongeren en een voorbeeldfunctie voor de jeugd in onze gemeente.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024