StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:25-05-2021
Bijgewerkt op:25-05-2021 15:01

Polsstokverening Polsstokkerdam neemt afscheid van bestuursleden en kondigt eerste wedstrijd aan

Bron: Polsstokvereniging Polsstokkerdam.
  

Afgelopen vrijdag 21 mei vond  de algemene ledenvergadering van de Polsstok vereniging  Polsstokkerdam plaats. Tijdens de avond werden twee bestuursleden uitgezwaaid.

Niek de Bruijn (Benschop) was jarenlang het gezicht van de vereniging voor de sponsoren. Hij bracht vele bedrijven in de regio in contact met het Polsstokverspringen en wist op die manier de vereniging naar het volgende niveau te tillen. En met succes. Afgelopen jaar werden er nieuwe schansen gebouwd, mede dankzij de inspanningen van Niek de Bruijn. Tijdens de avond werd Niek direct benoemd tot Lid van Verdienste. Naast Niek de Bruijn nam ook Mieke Slootjes (Oudewater) afscheid van het bestuur tijdens de ALV.

Ieder jaar wordt op de avond ook bekendgemaakt wie zichzelf de Polsstokkerdammer van het jaar mag noemen. Genomineerd hiervoor waren Reinier Overbeek (Benschop), Laura Maaijen (Haastrecht) en Joost van Weelden (Oudewater). Uiteindelijk ging de prijs naar Laura Maaijen, vanwege de grote progressie die zij maakte gedurende het jaar.

Verder werd er tijdens de vergadering ingegaan op de eerste wedstrijd die de vereniging zal organiseren. Volgens de laatste corona-maatregelen mogen er nog geen officiële wedstrijden worden georganiseerd. Wel is er de kans om clubkampioenschappen te houden. Dit gaat de vereniging dan ook doen, en wel op 5 juni. Dit zal de eerste keer zijn dat de springers in actie komen. De wedstrijd zal live te volgen zijn via de Facebook-pagina van Polsstokvereniging Polsstokkerdam.

Volg de pagina (Facebook of Instagram) voor de laatste updates hieromtrent.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024