StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:04-07-2020
Bijgewerkt op:04-07-2020 10:57

Lintjesregen daalt alsnog neer in Montfoort

Bron: Gemeente Montfoort
    

Burgemeester Petra van Hartskamp-de Jong heeft de acht gedecoreerden in onze gemeente, in plaats van een uitreiking tijdens de Lintjesregen op 24 april, telefonisch op de hoogte gebracht van het heugelijke nieuws dat zij dit jaar een Koninklijke onderscheiding ontvangen. En gaf daarbij aan dat er later in het jaar alsnog een feestelijke uitreiking plaats zou vinden. Deze vond vrijdag 3 juli plaats in het gezellige Sint Joseph.

De burgemeester begon haar toespraak, zoals gezegd, met het vermelden van maar liefst acht Koninklijke Onderscheidingen dit jaar in de gemeente Montfoort. Dat kan ook haast niet anders, want we zijn een gemeente met een grote sociale samenhang en een rijk verenigingsleven. Dat al die verenigingen en organisaties maar door blijven draaien komt voor een groot deel op het conto van vrijwilligers. Zij werken keihard, met hart en ziel en doen dat het liefst zo anoniem mogelijk en op de achtergrond. Een schouderklopje hier of een warme handdruk daar, dat is voor hen voldoende. Vol in de schijnwerpers staan, nee liever niet. 

En daarom is het mooi dat anderen dan voor hen een Koninklijke onderscheiding aanvragen en is het nog mooier als deze aanvragen daadwerkelijk leiden tot een ‘lintje.’

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Cross Roads


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021