StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:01-07-2020
Bijgewerkt op:04-07-2020 09:23

Open Monumentendag 2020 in Montfoort en Linschoten

Bron: Evert de Jong, foto Hans Bakker
    

Op 30 juni 2020 is door Evert de Jong, voorzitter van de Stichting Open Monumentendag Montfoort/Linschoten op het sluisje in Montfoort de verantwoordelijkheid voor het organiseren van Open Monumentendag overgedragen aan Boukje Zaadstra, voorzitter van de Vereniging Oud-Linschoten en Lex van Wijk, voorzitter van Stichting Oud Montfoort.

De Stichting Open Monumentendag Montfoort/Linschoten is ruim tien jaar geleden gestart met het plaatselijk organiseren van de landelijke Open Monumentendag. 
In Linschoten is zeven jaar geleden de Vereniging Oud Linschoten (VOL) opgericht. Deze vereniging heeft zijn bestaansrecht bewezen met een groot aantal leden en maandelijkse themabijeenkomsten over de geschiedenis van het mooie dorp Linschoten.

In Montfoort is ruim een jaar geleden het initiatief genomen tot oprichting van de Stichting Oud Montfoort (SOM) Ook deze stichting heeft een vaste plek in de Montfoortse gemeenschap. De opening van een eigen locatie, De Knoperij, in de Keizerstraat heeft plaats gevonden op vrijdag 5 juni 2020. 
Zowel VOL als de SOM hebben in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie van Open Monumentendag in de beide kernen. 

Het bestuur van de Stichting Open Monumentendag Montfoort/Linschoten is met de besturen van VOL en de SOM tot de conclusie gekomen, dat het verstandig is de stichting op te heffen en de taken aan VOL en SOM over te dragen. 

De organisatie van de Open Monumentendag 2020 zal door deze organisaties worden uitgevoerd. De Open Monumentendag wordt jaarlijks elke 2e zaterdag van september georganiseerd. Dit jaar dus op zaterdag 12 september 2020. 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Cross Roads


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021