StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:06-04-2020
Bijgewerkt op:06-04-2020 21:29

Coronavirus: actuele informatie 6 april

Bron: gemeente Montfoort
  

Hier leest u de actuele informatie rondom het coronavirus.

Maandag 6 april

OLVG Corona check app

Heeft u griepachtige klachten en vraagt u zich af of u het coronavirus hebt? Sinds kort kunt u dit digitaal laten checken in de nieuwe, gratis OLVG Corona check app voor iedereen die in de provincie Utrecht woont. In deze app vult u dagelijks uw gezondheidsgegevens in. Een zorgverlener bekijkt uw gegevens en geeft advies. Als u naar aanleiding van de corona check advies krijgt om medische hulp in te schakelen dan verwijst het UMC Utrecht u naar een zorgverlener in uw eigen regio. Aanmelden voor de OLVG corona check kan via www.umcutrecht.nl/coronacheck. Het UMC Utrecht werkt voor de corona check samen met ziekenhuizen in heel Nederland en met de GGD en huisartsenorganisaties in de regio Utrecht. 

Nieuwe noodverordening Veiligheidsregio Utrecht

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Iedereen moet zich daar aan houden. Overtreding van de regels is strafbaar. De voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht heeft op 3 april 2020 een nieuwe noodverordening vastgesteld. Daardoor kunnen de handhavers van de gemeente en de politie controleren of iedereen zich aan de maatregelen houdt. De gemeente vertrouwt er op dat iedereen dat doet. De voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht heeft de bevoegdheid te handhaven op naleving van de regels, bijvoorbeeld door een boete op te leggen.

In deze nieuwe noodverordening is een verbod toegevoegd voor sanitaire voorzieningen recreatie. Gemeenschappelijke was-, toilet- en douchevoorzieningen op recreatieparken, vakantieparken, havens, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes evenals bij parken, natuurgebieden en stranden worden gesloten.

Noodverordening Veiligheidsregio Utrecht 3 april 2020

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024