StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-02-2020
Bijgewerkt op:18-02-2020 16:08

Meedenkavond Vitaliteitsakkoord 2 maart 2020

Bron: gemeente Montfoort
    

Eind november 2019 is gestart met het maken van het lokale Vitaliteitsakkoord in de gemeente Montfoort. Geen plan dat wordt bedacht achter een bureau, maar vormgegeven door de inzet van lokale sportverenigingen, aanbieders en maatschappelijke partners. Nu, februari 2020, is de gemeente Montfoort bijna een vitaliteitsakkoord rijker. Gezamenlijke ambities zijn uitgesproken, concrete doelstellingen geformuleerd en de eerste acties staan in de startblokken om te beginnen. Maar we zijn er nog niet helemaal. Daarom nodigen we alle inwoners van harte uit om deel te nemen aan het slotstuk van het Vitaliteitsakkoord.

Wat is een Vitaliteitstakkoord?
Goed slapen, gezond eten en voldoende bewegen: allemaal zaken die bijdragen aan onze virtualiteit. Sport en bewegen kan bovendien veel bijdragen aan de aanpak van een aantal sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Het is gezond, verbroedert, geeft zelfvertrouwen en haalt mensen uit hun isolement. Met het Vitaliteitsakkoord willen gemeente Montfoort, lokale sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en aanbieders deze ambitie onderschrijven. Onderdeel van het akkoord is een uitvoeringsplan en activiteiten.

Meedenkavond: wat gaan we doen?
Allereerst presenteren we de input die we de afgelopen hebben opgehaald bij de sportverenigingen en maatschappelijke partners. We vertellen over de activiteiten die worden opgenomen in het Sport- en Vitaliteitsakkoord en leveren zo een (preventieve) bijdrage aan de gezondheid van onze inwoners. Tijdens deze avond gaan we nog één keer SAMEN op zoek naar verbindingen die het vitaliteitsakkoord sterker maken. We willen aanwezigen vooral uitdagen om mee te doen aan één of meerdere van de doelstellingen. Daar wilt u toch ook bij zijn?

Waarom is deze avond interessant voor u?
Er is nog ruimte voor meer verbindende activiteiten op het snijvlak van sport en preventie. Sporten is bewegen en bewegen heeft nadrukkelijk een positieve uitwerking op de gezondheid. Als u of uw vereniging nog ideeën heeft die hierbij aansluiten bestaat er nog de mogelijkheid om deze op te nemen in het Vitaliteitsakkoord.

Programma – 2 maart 2020
18.45 uur: Inloop
19.00 uur: Presentatie Vitaliteitsakkoord Montfoort (concept)
19.15 uur: Verzilveren van de scoringskansen
20.15 uur: Terugkoppeling, vervolg en borging
20.30 uur: Afsluiting

Locatie:
De Vaart Inn
Jacob Barneveldstraat 24
Linschoten

Aanmelden
Wij zien u graag op 2 maart aanstaande. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar p.holdinga@montfoort.nl. Voor vragen over dit sportakkoord en de avond zelf neemt u contact op met onze sportformateur Kasper Doesborgh (kasper@kansasports.nl).

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020