StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:09-10-2019
Bijgewerkt op:09-10-2019 11:51

Einde van een koud en nat Scootmobiel seizoen

Bron: Truus de Jong
    

25 september einde van een koud en nat Scootmobielseizoen

Terugkijkend op dit seizoen kon het contrast met vorig jaar, wat het weer betreft, niet groter zijn.Toch kijken we opnieuw terug op een fantastisch seizoen, met zòveel hartelijke mensen die onze woensdagmiddagen iedere keer weer tot een feestje maakten! Zo ook nu weer bij onze laatste middag van dit seizoen.

Enkele leden van onze club waren ook ’s morgens al met De Zonnebloem op pad geweest en hadden na hun lunch bij The Old Bakery nog genoeg energie over om ook deze laatste middag met onze club mee te gaan. Gerbiene van den Oever, wat ons betreft een prima opvolgster van Ruth Vreeswijk als coördinatrice voor onze club, van de SWOM, haalde met haar auto onze leden op bij TOB. Ze zorgde daarmee dat onze leden op tijd bij Wien Kooijman en vriendin Netty waren, waar onze andere leden inmiddels ook al waren gearriveerd op hun scootmobiel. Ook hier een bijzonder hartelijk welkom door Wien en Netty! Daags ervoor had Ton de Jong, met hulp van enkele begeleiders, al een grote tent opgezet zodat we allemaal uit de wind en droog konden zitten. Koffie en heerlijke zelfgebakken appeltaart, waarbij Netty niet zuinig met de slagroomspuit omging was de start van ook weer een middag boordevol gezelligheid. De meeste vrouwen van onze begeleiders, die al vele jaren hun handen laten wapperen bij onze laatste middag, hadden dit keer andere afspraken. Niet getreurd, Gerbiene en Bets (begeleidster) en natuurlijk onze inmiddels ‘allround’ mannelijke begeleiders  vervingen ons prima! Als achtergrondmuziek liet Wien al wel wat zeemansliedjes horen, als opmaat naar wat later de “verrassing” van Wien en Netty bleek. Eerst werden de glazen gevuld met naar keuze alles wat er maar te bedenken viel. Hoewel Ton doorgaans erg consequent is, ivm veiligheid geen sterke drank, vond hij dat deze laatste dag er best wat soepeler met zijn regels omgegaan mocht worden. Grote belangstelling was er voor alle flessen advokaat met slagroom, een enkel mannelijk lid van onze club vroeg gelijk al om 2 glaasjes!

Er was ook een begeleider die “niet spuugde” in een jonkie! Toen Ton net deed of hij de jonge jenever niet kende en vroeg of hij aan het goedje mocht ruiken, was er grote hilariteit toen hij in èèn teug het hele glaasje achterover sloeg!! Een verbouwereerde begeleider achterlatend met zijn lege glaasje. Inmiddels kwamen ook de schalen met kaas-worst en eitjes langs. De frituur lag ook op stoom en braakte met grote regelmaat een fikse partij bitterballen uit die in een ommezien waren verslonden.  

En ja, toen kwamen Wien en Netty met hun verrassing op de proppen. Zanger Wilco Hoorn, hier in het Montfoortse bekend van zijn zingen met Torres, ook een plaatselijke zanger, begon met een aantal oud-Hollandse liedjes te zingen. Een geintje is altijd leuk en dus had Wilco voor ieder dame een liedje met aandacht voor haar speciaal. Wèl verwachtte hij dan een “MeToo-proof” kus van haar! 

Maar bij Jeanne, kennelijk niet gewend aan mannelijke kussen, ving Wilco bot. Jeanne had even tijd nodig, maar na een muzikale aanmoediging van onze andere leden, ging ook zij overstag en was er een hartelijke dank-kus van haar aan Wilco!!

Gerard zat zo enthousiast mee te klappen, wat Wilco ontroerde en Gerard een spontane kus op zijn gladde bolletje opleverde!   

Natuurlijk wisten we allemaal dat er ook aan deze geweldige middag een einde moest komen, maar……. dat was nog niet zo eenvoudig! Want wàt te doen als zowel Wien en Netty, Wilco èn de frituur niet van ophouden wilden weten??

Uiteindelijk moest Ton toch de knoop doorhakken en bedankte Wilco met een heerlijke fles wijn voor zijn muzikale bijdrage aan deze middag, Gerbiene, als vertegenwoordigster van de SWOM en ook al onze begeleiders Jan en Jan, Rinus en Albert, Ton en Bets werden ook nogmaals hartelijk bedankt voor hun enorme inzet gedurende ons 14e seizoen van onze scootmobielclub.

En tot slot natuurlijk onze bijzonder hartelijke dank aan Netty en Wien voor hun grote gastvrijheid, waarna Wien graag het mooie bijenhotel in ontvangst nam. Wien wilde toch nog graag een laatste woordje zeggen, hij gaf aan dat àls hij volgend jaar nog op deze boerderij woont, wij weer van harte welkom zijn!!

Onder Wilco’s “Auf Wiedersehen” vertrok onze hele stoet richting huis!

En nu……. òp naar ons volgend  jubileumjaar! 

In 2020 hopen wij mèt jullie het 15 jarig bestaan van onze club te vieren.

Naar aanleiding van in een vorig artikel al genoemde evt sponsoring (al dan niet in natura) staan wij natùùrlijk open voor kontakten met een ieder die onze scootmobielclub een warm hart toedraagt!

Foto’s: Ton de Klaver en Ton de Jong

 
 
 
 
 
 

 

    Meer berichten in deze categorie:
Einde van een koud en nat Scootmobiel seizoen (09-10-2019)
Genieten van kunst in Montfoort (06-10-2019)
Spelletje 'Raden Maar' met de Scootmobielclub? (03-10-2019)
Open Huis GroenWest groot succes (24-09-2019)
Open monumentendag Montfoort en Linschoten (14-09-2019)
Alweer een pareltje toegevoegd ........ (04-09-2019)
VOM kindervakantieweek weer een succes (29-08-2019)
Soms loont het "bij twijfel niet doen" juist wel! (19-08-2019)
GroenWest samen met huurders eropuit (17-08-2019)
Tel niet je centen, maar je fijne momenten! (14-08-2019)
Scootmobielclub te gast bij Ria en Eline Vergeer (12-08-2019)
Recordaantal bezoekers in Knopenbad Montfoort. (25-07-2019)
Diamanten huwelijk in Linschoten (23-07-2019)
Diamanten paar in Montfoort (23-07-2019)
"Dat kan alleen in Montfoort" (22-07-2019)
900 euro voor Oeganda van leerlingen Minkema College (12-07-2019)
Informatieavond glasvezel goed bezocht (08-07-2019)
Lachen - gieren - brullen (06-07-2019)
Pret in het Stadspark van Montfoort (06-07-2019)
Techniek in de Tent (05-07-2019)
Gouden huwelijk in Montfoort (03-07-2019)
Leerlingen Minkema Stein lopen sponsortocht voor water (02-07-2019)
Insecten Kweekplaatsen Lopikerwaard (02-07-2019)
Plaatsing glasvezelverdeelstation Montfoort (28-06-2019)
Kaasboerderij De Witte Welle (28-06-2019)


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019