StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:16-09-2019
Bijgewerkt op:16-09-2019 09:47

10e Burendag in Linschoten

Bron: Janna Busscher
  

Op zaterdag 28 september 2019 viert Linschoten voor de tiende maal Burendag!  Het thema van dit jaar is Tropical. Na het slechte weer van vorig jaar hopen we dit jaar op een tropisch zonnetje!

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest op  een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds, dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In Linschoten vieren we Burendag met het hele dorp. Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie welke te verkrijgen is bij de kraam van Linfano. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen.

Zo kunnen leerlingen van de Woerdense middelbare scholen ook (een deel van) hun maatschappelijke stage doen op de Burendag in Linschoten. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

De Burendag start om 12:00 uur en wordt geopend door burgemeester Petra van Hartskamp-de Jong. Op het plein bij De Brede Vaart zijn tussen 12:00 en 17:00 uur verschillende optredens van onder andere de fanfare en het leerlingenorkest van Muziekvereniging Linfano, Attitude 54 en dweilorkest de Hoetetoeters uit IJsselstein.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals een inspirerende markt, schminken, het inmiddels beroemde kindertreintje en t-shirts schilderen voor kinderen. Natuurlijk zijn er weer kraampjes met diverse lekkernijen: drinken, snacks, pannenkoeken en andere hapjes zijn volop te verkrijgen. En wil je de calorieën er weer af sporten? Ga dan een potje badmintonnen met RAP, korfballen met LUNO en zelfs koersbal is dit jaar mogelijk.

Dus kom naar het plein en geniet van een mooie 10e editie van de Burendag!

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024