StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:20-08-2019
Bijgewerkt op:20-08-2019 11:02

Tijdelijke verkeersmaatregelen 24 uur van Montfoort

Bron: gemeente Montfoort
  

Op 23 en 24 augustus 2019 vinden in Montfoort ‘De 24 uur van Montfoort’ en de Evenementenmarkt plaats. Om deze evenementen in de binnenstad veilig te laten verlopen en ook eventuele hulpverlening door hulpdiensten in dit gebied mogelijk te maken, heeft het gemeentebestuur van Montfoort de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen genomen.

De volgende straten worden tijdelijk afgesloten voor het auto en fietsverkeer: 
 
Vanaf donderdag 22 augustus 10.00 uur tot zaterdag 24 augustus 24:00 uur wordt De Plaats afgesloten voor het verkeer. Het is op donderdag 22 augustus tot 16:00 uur mogelijk om te rijden via de Havenstraat, Peperstraat en de Keizerstraat.
Vanaf vrijdag 23 augustus 7:00 uur tot zaterdag 24 augustus 24:00 uur worden een deel van de Mannenhuisstraat, het Kasteelplein en de Keizerstraat afgesloten.
Vanaf vrijdag 23 augustus 16:00 uur tot zaterdag 24 augustus 24:00 uur wordt de Vrouwenhuisstraat (tussen  de Havenstraat en de Achterstraat) afgesloten.
Op zaterdag 24 augustus vanaf 4:00 uur tot 20:00 uur zijn de volgende wegen afgesloten:
De Hoogstraat, Keizerstraat, Havenbruggetje, Om ’t Hof, Hofstraat, Lange Kerkstraat (tussen de Hofstraat en Oude Boomgaard), Commanderijestraat , Korte Kerkstraat en Onder de Boompjes (tussen de Montfoortsebrug  en de Hoogstraat ), het Pastoor Spaanplein en Om het Wedde voor al het verkeer.
De IJsselpoort wordt afgesloten voor het fietsverkeer.
De Doeldijk wordt vanuit zuidelijke richting afgesloten voor het autoverkeer. 
De afgesloten straten blijven toegankelijk voor hulpdiensten. De parkeerplaatsen aan de Peperstraat en het parkeerterrein achter het Pastoor Spaanplein zullen niet bereikbaar zijn. Voor de gehandicaptenparkeerplaatsen op kenteken van de bewoners van de Antoniushof is een alternatieve parkeerterrein aangelegd bij de Sint Janskerk.
 
Wegsleepregeling
In de afgelopen jaren is het bij de opbouw van de evenementen nog wel eens gebleken dat er voertuigen op afgesloten trajecten of bij parkeerverboden blijven staan. Indien uw voertuig op één van de eerder genoemde wegen staat, wordt deze op last van de gemeente weggesleept. Het voertuig wordt dan door Logicx Bergingsbedrijf te Apeldoorn weggesleept. Uw voertuig kan dan tegen betaling van de wegsleep- en stallingskosten na telefonische afspraak met Logicx (055-3694176) in Nieuwegein worden opgehaald. Stalling van de voertuigen vindt plaats op het adres Ravenswade 134, 3439 LD Nieuwegein.
 
Fietsparkeervoorzieningen
Het gemeentebestuur verzoekt de Montfoorters die De 24 uur van Montfoort of de Evenementenmarkt willen bezoeken dit lopend te doen of op de fiets te komen. Er worden extra fietsparkeervoorzieningen gecreëerd bij Onder de Boompjes en op het Hofplein.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024