StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:23-05-2019
Bijgewerkt op:23-05-2019 16:26

Gezocht: ouders die meedenken over jeugdhulp met verblijf

Bron: gemeente Montfoort
    

Op 6 juni organiseren de 16 gemeenten van de provincie Utrecht een gesprek met ouders, de gemeenten en jeugdhulpaanbieders over jeugdhulp met verblijf. Wilt u meedenken over deze jeugdhulp in de gemeenten van de provincie Utrecht? Kom dan naar het gesprek dat wordt georganiseerd tussen u als ouders, de gemeenten en deze jeugdhulpaanbieders.

Heeft u kinderen die om diverse redenen niet meer thuis kunnen wonen? Heeft u (pleeg-)kinderen die in een gesloten of open instelling van Intermetzo/Pluryn, ’s Heerenloo of Youké verblijven of verbleven? Heeft u ideeën over hoe deze hulp voor kinderen en gezinnen eruit zou moeten zien? Dan gaan wij graag met u in gesprek! We willen leren van uw ervaringen. Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze avond ons en de aanbieders te vertellen wat u belangrijk vindt en te reageren op onze vragen en ideeën. Uw inbreng als ouder is voor ons en de jeugdhulpaanbieders zeer waardevol.

Datum: donderdag 6 juni 2019
20.00 - 21 uur: gesprek met ouders en gemeente
21.00 - 22 uur: gesprek ouders en gemeente voortgezet met de jeugdhulpaanbieders Nely Sieffers (ervaringsadviseur Jeugd en Gezin) is bij dit gesprek aanwezig.
Locatie: Stadskantoor Utrecht (Stadsplateau 1, Utrecht)

Aanbesteding Specialistische Jeugdhulp met verblijf
Het gesprek is onderdeel van de aanbesteding van de jeugdhulp met verblijf. Onze ambitie ‘elk kind groeit zoveel mogelijk thuis op’ staat in alle gesprekken centraal. Vanaf mei 2019 werken we met de jeugdhulpaanbieders een plan uit hoe deze specialistische jeugdhulp met verblijf er de komende jaren uit moet gaan zien. Daarbij betrekken we ook jongeren, ouders, onderwijs, lokale teams en Samen Veilig Midden-Nederland. Voor 1 oktober maken de gemeenten een definitieve keuze welke jeugdhulpaanbieders vanaf 2020 deze vormen van jeugdhulp gaan bieden.

Meld u aan!
Bent u als ouder enthousiast geworden om deel te nemen aan dit gesprek? Meld u voor 4 juni 2019 aan via een mail aan ploeg.a@woerden.nl. Ook voor meer informatie over dit gesprek kunt u terecht op dit mailadres.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020