StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:11-01-2019
Bijgewerkt op:12-01-2019 16:02

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso komt naar IJsselstein

Bron: Veteranenstichting Lopikerwaard
    

De Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert ook in 2019 weer het 2-jaarlijks Veteranen Anjerconcert.

Dit doet de stichting in samenwerking met het Fulco theater in IJsselstein en de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Het concert wordt gehouden op zaterdag 2 februari 2019 in het Fulco theater in IJsselstein en begint om 20.00 uur.

Dit concert wordt weer aangeboden aan de in de Lopikerwaard (IJsselstein, Lopik, Oudewater, Montfoort en Woerden) woonachtige veteranen, die op vertoon van hun veteranenpas samen met partner/introducé vrij toegang hebben tot het concert,

Nieuw is dat dit jaar ook kaarten beschikbaar zijn gesteld door de stichting voor geïnteresseerde niet veteranen. Voor hen kost een kaartje € 7.50 Een leuke gelegenheid om met veteranen in gesprek te komen. Veteranen uit de regio die slecht ter been zijn en het concert graag willen bezoeken kunnen gebruik maken van gratis vervoer. U kunt zich hiervoor opgeven via info@veteranen-lopikerwaard.nl of telefonisch via  06-51011492  en wij komen u dan ophalen.

De kaarten zijn af te halen bij de kassa van het Fulco theater Overtoom 1 IJsselstein of via 030-6884230 te bestellen.

Het geweldige orkest staat onder leiding van een even zo geweldige en veelzijdige chef-dirigent Tymen Botma.  Als solist treedt op de bekende Simon Feenstra van o.a. het nummer Next Level.

Tymen Botma begon zijn muzikale carrière als 7-jarige trompettist bij de lokale harmonie.

Naast zijn muzikale bezigheden, is Tymen Botman hoofdvak docent aan het Prins Claus conservatorium. In 2013 won hij de BUMA Brass Award. Hij heeft zijn sporen meer dan verdiend, want reeds op jonge leeftijd zocht hij naar een muzikale omgeving, hij heeft daar bij grenzen doorbroken en keek daarbij verder dan de gebaande paden. Hij heeft daarbij een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse blaasmuziek en wordt ook ambassadeur genoemd van de fanfaremuziek.

Het orkest brengt een gevarieerd programma ten gehore. Op het programma staat originele blaasmuziek, filmmuziek, popmuziek ed. Het ten gehore gebracht muziek heeft een duidelijke relatie met veteranen. Het concert, dat zeer gevarieerd is, is volgens het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard zeker de moete waard om te bezoeken. Met deze geweldige muziek ben je echt een avondje uit. Het bestuur adviseert u daarom op tijd uw kaarten te halen, want de belangstelling is groot.

Als welkom biedt de Stichting Veteranen Lopikerwaard de veteranen een kopje koffie 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Immer wieder volksmusik
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019