StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-12-2018
Bijgewerkt op:06-12-2018 16:22

Digitale informatieborden voor Montfoort en Linschoten

Bron: gemeente Montfoort foto's Radio stad Montfoort
    

Op 6 december was de officiële onthulling van de digitale informatieborden. Burgemeester Van Hartskamp onthulde samen met mevrouw Kramer van Infozuil één van de borden in Montfoort. Het plaatsen van de borden is onderdeel van gemeentelijk beleid rondom recreatie en toerisme. Doel van de borden is informatievoorziening voor inwoners en voorbijgangers.

Sinds afgelopen week staan verspreid door de gemeente drie digitale informatieborden. De borden staan ter hoogte van de twee drukste kruispunten van Montfoort: N228/De Bleek en N228/Heeswijkerpoort. Het derde bord staat op de Korte Linschoten OZ. Voorbijgangers kunnen rekenen op zowel boodschappen van lokale ondernemers als informatie rondom evenementen en bijeenkomsten.

De nieuwe borden zijn een digitaal billboard voor de presentatie van full-colour informatie. De gemeente heeft voor 30% exclusieve zendtijd. Zendtijd die gemeente inzet voor gemeentelijke informatie, maar zeker ook informatie van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Zo staat er momenteel informatie op de borden over feestelijke decemberactiviteiten in Montfoort en Linschoten.

De borden zijn een belangrijk nieuw communicatiemiddel voor de gemeente. Het project is in opdracht van gemeente Montfoort uitgevoerd door Infozuil Nederland. De exploitatie van de digitale informatieborden is in handen van deze onderneming. Maatschappelijke organisaties en verenigingen die interesse hebben op de borden te staan met hun boodschappen, kunnen hiervoor contact opnemen met de gemeente (info@montfoort.nl of 0348-476400). Ondernemers kunnen contact opnemen met Infozuil (info@infozuilnederland.nl).

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018