StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-10-2018
Bijgewerkt op:13-10-2018 09:54

Dorpshuis Linschoten weer open

Bron: Eric Jan Hagoort stichting LiBel
    

De Stichting Linschotens Belang (LiBel) heeft het voor elkaar: dorpshuis De Vaart komt weer ter beschikking voor lokale activiteiten. LiBel heeft (op verzoek van de gemeente)samenwerking gezocht met de Stichting Beheer Sporthallen Montfoort-Linschoten (SBML), met als resultaat een intentieverklaring tussen beide partijen, die ook de gemeente voldoende houvast biedt om akkoord te gaan met een inrichtingsperiode. LiBel is blij met de expertise die SBML in kan brengen bij het beheer.

Sinds het aannemen van het amendement zijn er constructieve gesprekken gevoerd, waarbij voor de gemeente zorgvuldigheid voorop stond. Dat kost helaas tijd, maar het zorgvuldig doorlopen van dit proces heeft er voor gezorgd dat partijen nu als partners met elkaar verder willen.

Concreet betekent het dat vanaf 10 oktober de inrichtingsperiode van start gaat. LiBel en SBML geven aan dat er nog zeker drie maanden nodig zijn om alle details van de samenwerking verder uit te werken. De gemeente waardeert de coöperatieve houding en ondernemerszin van beide partijen en heeft er vertrouwen in dat in de komende drie maanden goede afspraken gemaakt kunnen worden.

Tot het zover is, kunnen belangstellenden echter ook nu al contact opnemen met de SBML of LiBel voor het gebruik van het dorpshuis.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Kijken:       Foto's:
          RSM Tekst-TV kijken          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019