StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-09-2018
Bijgewerkt op:26-09-2018 12:19

Open dag Dierenhulpverlening Woerden e.o.

Bron: Dierenhulpverlening Woerden e.o.
    

In het kader van Werelddierendag 2018 opent Dierenasiel Reijerscop op zaterdag 6 oktober haar deuren voor alle dierenliefhebbers. Iedereen is tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom in Harmelen om een kijkje te komen nemen achter de schermen van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. De Stichting opent niet alleen haar deuren, ook kunnen bezoekers een tal van leerzame en gezellige activiteiten verwachten, zoals een speurtocht, een springkussen, EHBO voor honden en diverse kraampjes.

Programma

Tijdens de jaarlijkse open dag krijgen bezoekers de kans om het dierenasiel eens van dichtbij te bekijken. Zo is er de mogelijkheid om kennis te maken met de dieren uit het asiel en staan de vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden en te vertellen over het werk wat zij doen voor de Stichting. Naast diverse kinderactiviteiten staan er kattentrim demonstraties en EHBO voor honden op het programma.

En om de dieren in de regio nog beter te kunnen helpen is het als bezoeker mogelijk om te doneren aan een van onze doelen.

Een open dag is natuurlijk niet compleet zonder een paar bijzondere gasten: daarom kan men dit jaar genieten van een aantal geitjes en schaapjes die op bezoek komen. Mocht dit niet interessant genoeg zijn voor de kleintjes onder ons, dan kunnen zij altijd nog meedoen met de speurtocht, geschminkt worden door een van onze grimeurs, eendjes hengelen, blikgooien of hun laatste energie wegspringen in het springkussen. Kortom, genoeg redenen om op 6 oktober een bezoek te brengen aan de Open Dag in Harmelen. Zien we u daar?

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over de Open Dag is te vinden op de website: http://dierenhulpverleningwoerden.nl/ of neem contact op via PR@dierenhulpverleningwoerden.nl.

Locatie
Dierenasiel Reijerscop
Reijerscopse Overgang 5

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Kijken:       Foto's:
          RSM Tekst-TV kijken          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019