StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:24-08-2018
Bijgewerkt op:24-08-2018 13:36

Wat een prachtig fruit!

Bron: Truus de Jong
    

Woensdag waren alle weermannen het er over eens dat die dag de laatste zonnige en warme dag zou zijn voor in het weekend de hemelsluizen open zullen gaan. Dus tijd om te genieten en dàt deden we met onze Scootmobielclub!

Via Heeswijk, Achtersloot en de Stuivenbergweg kwamen we bij het fruitbedrijf van Anja en Frans van Lint aan. Al jaren zijn we ook bij hen zò hartelijk welkom! Natuurlijk was er eerst koffie met lekkere koeken en gevolgd door gezonde sapjes van eigen fruit. Daarna gingen we een toertje maken door hun boomgaarden. Het prachtige fruit dat er hing was een lust voor het oog, de bomen hingen dan ook overvol. En als Frans eenmaal begint te praten over hun bedrijf dan is hij niet meer te stuiten.

Als een spraakwaterval kwam naar voren hoe spannend het voorjaar was geweest met de late vorst, hoe de hete zomer toch zorgde voor super kwaliteit fruit. Immers de zon zorgt voor het zoete in het fruit. Frans vertelde ook met plezier dat het de bedoeling is dat hun zoon Robert het bedrijf over gaat nemen. Voor iedere vader toch fantastisch als je harde werken van vele jaren voortgezet wordt door een van je kinderen? Als attentie had Ton een fotomapje gemaakt met een compilatie van foto’s van alle jaren die we bij hen te gast zijn geweest. Ontroerd waren beiden vooral door de foto’s van Frans z’n inmiddels overleden vader, die tot aan zijn dood betrokken was bij hun bedrijf.

Op de terugweg hadden we nog een koele verrassing voor onze leden. In de schaduw van de bomen op de Wederiksingel parkeerden onze leden hun scootmobiel om lekker te kunnen genieten van het ijs waar Truus inmiddels voor gezorgd had. Nadat alle afval opgeruimd was gingen we huiswaarts en kijken we terug op alweer een heerlijke middag met onze leden en begeleiders Jan en Rinus, Jan en Ton.

Anja en Frans, ook dit jaar weer hèèl hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek
Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019