StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:09-08-2018
Bijgewerkt op:10-08-2018 09:23

O moeder wat is het heet!

Bron:
    

“Oohh, moeder wat is het heet”, als het ooit van toepassing was dan wel dinsdag. Dat er voor woensdag, ònze dag, 10 graden minder werd voorspeld was voor velen van ons een “eerst zien en dan geloven”. De weermannen hadden het dit keer goed en we konden met een lekker windje erbij heerlijk gaan rijden.

Toch waren er door de hitte van de afgelopen tijd leden van onze scootmobielclub die zo ongelofelijk moe waren dat ze af moesten zeggen. Heel begrijpelijk, het was ook niet normaal meer, zò lang en zò heet. 

Via de IJsselkade reden langs het water naar de brug om daar rechts af te slaan naar het IJsselveld. Via Mastwijk kwamen we op Achthoven terecht bij Joke en Aad van de Berg die ons weer hartelijk verwelkomden. Ja wèèr, want bij Joke en Aad zijn we al hèèl veel jaren welkom. Door hun prachtige tuin met een overdaad aan bloemen, bloeiende struiken, fruit en groente werd door Aad aan ons een rondleiding gegeven.

Hij wist zòveel te vertellen en de tijd vloog. Ondertussen had Joke met hulp van hun 2 kleindochters van 8 en 10 jaar de koffie/thee klaar en de dametjes hadden met Oma Joke heerlijke cupcakejes gemaakt. Later schonk Joke nog lekker koele sapjes van peren en appels uit eigen tuin. Daarna was het tijd om via Heeswijk huiswaarts te gaan.

Joke en Aad en kleindochters, heel hartelijk dank dat we ook dit jaar weer welkom waren in jullie mooie tuin. Dit namens alle leden en begeleiders Bets en Joop, Rinus en Ton en Ton!

 

6 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 6 foto's die bij dit artikel horen: 8aug

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Sport
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019