StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:20-07-2018
Bijgewerkt op:20-07-2018 09:15

Palen Loosdrechtse Plassen levensgevaarlijk

Bron: Marc Bosboom Communicatie adviseur
    

Getuigen opgeroepen om zich te melden

n de Loosdrechtse Plassen heeft Recreatie Midden-Nederland, uitvoeringsorganisatie van Plassenschap Loosdrecht e.o., zes meterslange houten palen verwijderd. De palen waren onder het wateroppervlak in de bodem vastgezet en zorgden daardoor voor gevaar voor watersporters en boten.

Het is onbekend wie de palen heeft geplaatst en Recreatie Midden-Nederland gaat uit van opzet met kwade bedoelingen. Zij roept dan ook iedereen op, die iets heeft gezien of meer weet over deze palen. Getuigen kunnen zich melden via info@recreatiemiddennederland.nl of telefoon 030 297 40 00.

Levensgevaarlijk
De houten palen, tot vier meter lang, zijn na de eerste melding door de toezichthouders van Recreatie Midden-Nederland opgespoord. Op verschillende plekken zijn er in totaal zes palen aangetroffen in de 3e en 5e plas, 25 meter van de oever af, onder meer bij de eilanden De Meent en Het Weer.

De BOA’s zijn extra alert op meer palen, om zo ongelukken te voorkomen: “de palen steken door de lage waterstand nét boven het wateroppervlak uit en zijn daardoor amper zichtbaar. Je moet er niet aan denken als een waterskiër of wakeboarder met hoge snelheid er tegenaan botst. Echt levensgevaarlijk!”.

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018