StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-07-2018
Bijgewerkt op:13-07-2018 09:10

Na 64 jaar dreigt het einde voor ONI

Bron: Oni
    

Het voorbestaan van de Montfoortse Gym- en turnvereniging ONI is in gevaar. Opheffing dreigt als er geen nieuwe mensen aangetrokken kunnen worden. 
Aan het aantal leden ligt het niet. Met net iets meer dan 100 enthousiaste leden in de leeftijd van 2 tot 20 jaar weet ONI haar lessen goed te vullen.
Echter door het opzeggen van 1 van de 3 vaste trainsters komt de vereniging onder druk te staan. Ze zijn dan ook hard op zoek naar een nieuwe trainer. De vacature staat op de website: www.onimontfoort.nl van de vereniging en is ook in de binnenstad van Montfoort verspreid.

Ook op de achtergrond heeft de vereniging het zwaar. Het aantal vrijwilligers is de afgelopen jaren teruggelopen. Het bestuur is dan ook hard op zoek naar mensen die een rol binnen de vereniging zouden willen vervullen. Dit hoeven geen ouders van leden te zijn, het mogen ook mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen.
 
Enthousiast geworden om de vereniging uit de brand te helpen? Reageer dan via: algemene-zaken@onimontfoort.nl (trainster Lorenne Kamer) of via secretariaat@onimontfoort.nl (Secretaris Corlinda ten Brink)

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Unlimited House Party
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018