StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:09-04-2018
Bijgewerkt op:09-04-2018 21:57

KPJ Montfoort geniet van lekkere weer bij kidsspektakel en tentfeest!

Bron: Tijn Vermeer, RSM
  

Afgelopen zaterdag stonden er 2 evenementen op het programma van KPJ Montfoort. In de stralende zon zou eerst het kids spektakel plaatsvinden en in de avond kan er feest gevierd worden want het tentfeest seizoen gaat van start met optredens van The Euro’s en Kicksome!

 

Kids spektakel!
met een warmterecord van 21,6 graden, een springkussen, een ijsje en een biertje voor papa kon deze middag niet anders dan gezellig druk worden. En dat bleek ook er waren zo’n 400 mensen op het kids spektakel afgekomen. KPJ Montfoort organiseert dit al een paar jaar voor basisschool leerlingen. De kinderen kunnen spelen op springkussens, dansen op muziek of zichzelf laten schminken. Nog uren na het kids spektakel werden er vreemde dieren gesignaleerd in Montfoort dat bleken gelukkig geschminkte kinderen. Het was een groot succes meldt de organisatie na afloop!
 

 

Tentfeest.
Om 21:00 ging het tentfeest van start het was nog rustig, maar dat zou niet lang meer duren. Er zouden meer dan 1300 mensen komen om een feestje te bouwen en dat is aardig gelukt! De klapper van de avond was de band The Euro’s. Dit zijn 3 energieke gasten die een spetterende show afleveren met hits die iedereen kent en kan meezingen. Voor en na de band kwam Kicksome die een vaste aanwinst is voor een feest van KPJ Montfoort en dat is niet zo heel gek want hij weet als geen ander hoe je de pannen van het dak moet blazen! Een zeer geslaagd feest dat om 02:00 rustig tot een einde kwam. Inmiddels is alles alweer opgeruimd en zullen we weer moeten wachten tot volgend jaar.
 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024