StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-02-2018
Bijgewerkt op:03-02-2018 13:04

De heer en mevrouw van Ruth 50 jaar getrouwd

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op 2 februari ging burgemeester van Hartskamp op bezoek bij de familie van Ruth om namens de gemeente, vergezeld van een prachtige bos bloemen, de felicitaties over te brengen voor hun 50- jarige huwelijk.

Peter (73) en Marian (70) zijn beiden geboren en getogen in Den Haag en zijn daar ook getrouwd. Ze hebben één dochter Dimph, die tegenwoordig in Friesland woont. Ze hebben ook 2 kleinkinderen. Peter was in Den Haag filiaalhouder van een slijterij, maar door de hevige concurrentie, besloot hij een andere weg in te slaan en kwam, omdat hij ook 2 broers bij vdr Laan had werken in Leidschendam, terecht bij de vleeswarenfabriek van vdr Laan In Montfoort.

In hun werkzame periode heeft ook Marian bij een aantal bedrijven in de omgeving gewerkt. Zoals o.a. de Fa. Ruinemans, fotostudio Terberg en de laatste 13 jaar bij Plus autoschade. Thans genieten ze beiden van hun pensioen en Peter vermaakt zich vooral creatief met het maken van diverse leuke attributen voor in huis en tuiniert graag. Marian maakt haar eigen kleding en leest erg graag.

Over twee weken zullen, omdat Marian dan ook jarig is de feestelijkheden (50-jarig huwelijk en verjaardag) in huiselijke kring samen met de familie plaats vinden. 

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019